De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 50cm witte hartjes

Zorg voor een fantastische Valentijn met onze MagicFX confetti shooters! Professionele confetti shooters van MagicFX.

Op het gebied van special effects is MagicFX de marktleider over de gehele wereld. MagicFX levert zijn special effect aan enorme festivals, concerten of andere evenementen. We praten dus over enorm professionele kwaliteit! Voor ieder evenement is er wat wils. Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met MagicFX. Bij De Horeca Bazaar combineren wij de professionele kwaliteit van MagicFX samen met onze laagste prijsgarantie, helemaal top dus!

Onze MagicFX hartjes confetti shooters zijn ideaal te gebruiken voor bruiloften!

Hartjes staan natuurlijk voor liefde, en waar past liefde nou beter bij dan een bruiloft! Confetti is natuurlijk een super leuk effect, maar confetti shooters zullen de bruiloft onvergetelijk maken. Met een druk op de knop lanceert u een enorme lading witte hartjes confetti die uw bruiloft net wat anders maakt dan die van de rest.

Natuurlijk zijn onze confetti shooters ook goed te gebruiken tijdens Valentijnsdag. Zo maakt u uw Valentijnsdag net een tikje spectaculairder dan de normale relatief ‘’saaie’’ Valentijnsdag! Het is natuurlijk ook goed te combineren met onze rode ballonnen.

Al onze feestartikelen met de laagste prijsgarantie!

Een leuke sfeer creëren is natuurlijk super leuk om te doen. Maar meestal hangt daar een enorm prijskaart aan, en dat willen wij graag voorkomen! Dit voorkomen wij door de laagste prijsgarantie te bieden over al onze producten. Wij kunnen de laagste prijsgarantie hanteren door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij zetten alle dure tussenhandelaren buitenspel waardoor wij hier geen extra kosten aan hebben. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders alsnog een van onze feestartikelen tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15