De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 50cm rode hartjes

Love is in the air! Hartjes confetti is de ultieme sfeermaker! Confetti shooters voor de laagste prijs van Nederland!

  • Voor meer informatie over onze confetti kanonnen, zoals bijvoorbeeld de reikwijdte en het grote verschil tussen onze MagicFX confetti kanonnen en die van budget stores? Bekijk dan onze confetti kanon blog

Hartjes confetti; ideaal voor bruiloften en valentijnsdag!

Tijdens bruiloften worden de hartjes confetti kanonnen het meest gebruikt. Het is natuurlijk de ideale manier om een bruiloft aan te kleden in de vorm van de feestelijke confetti. Het is als event organisator of bruiloft planner erg interessant om deze hartjes confetti te gebruiken omdat het thema goed naar boven komt en het ook een feestelijk gevoel met zich meebrengt. Ook worden de hartjes confetti kanonnen gebruikt in de horeca, tijdens valentijnsdag bijvoorbeeld. Het is voor het uitgaanspubliek natuurlijk erg leuk om details mee te krijgen van deze gelegenheid en aankleding van een evenement kan nooit kwaad. Voor particulieren doeleinden is het natuurlijk erg leuk om je valentijn te verassen met deze hartvormige confetti shooters!

Voor een perfecte combinatie voor op een dag zoals valentijnsdag of bijvoorbeeld een bruiloft raden wij aan eens een kijkje te nemen naar onze hartvormige ballonnen hartjes ballonnen.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
MagixFX confetti shooter
MagixFX confetti shooter

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2906
9 10