De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm witte hartjes

Vul de lucht met deze prachtige confetti shooter. Een prachtige effect voor de laagste prijs van Nederland met deze MagicFX confetti shooters!

Deze shooter is de shooter voor het perfecte plaatje. Ideaal om te gebruiken na een bruiloft of tijdens een vrijgezellen feest. De Horeca Bazaar wilt alleen het beste van het beste voor onze klanten en heeft daarom gekozen om onze confetti shooters van de bekende producent MagicFX in te kopen! Dit is een bedrijf wat weet wat nodig is om een feestje te laten slagen! Op diverse festivals en bij bekende internationale artiesten zijn dit de confetti knallers die de lucht vullen met prachtige snippers. En voor in de avond is er natuurlijk ook sfeer nodig. Waarom dan misschien niet onze bekende sfeermakers LED foam sticks!

Onze confetti shooters in alle soorten en maten!

Bij De Horeca Bazaar hebben we voor elk event of feest het juiste product in ons assortiment. Zo hebben wij ook een elektrische variant en een grote versie van 50 en 80cm. Zo ben je dus gegarandeerd dat je het juiste product in huis haalt en er een fantastische feestje van maakt. Ook voor andere Horeca artikelen kunt u bij ons terecht, zoals bijvoorbeeld onze shotglaasjes.

Een zacht prijsje voor een grote knaller!

De Horeca Bazaar zorgt ervoor dat u niet teveel betaald voor uw producten. Daarom hanteren wij laagste prijs garantie! Ziet u hetzelfde product bij een andere winkel goedkoper? Dan krijgt u van ons het verschil terug en passen wij de prijs direct aan! Wij zorgen dat de prijsjes laag blijven, dit kunnen wij doen door groot in te kopen. We halen producten zo rechtstreeks van de leveranciers.

Slechts enkele op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
5.66