De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm rode hartjes

Hartjes confetti shooters; uniek voor bruiloften en Valentijnsdag! Tover iedere gebeurtenis om tot een bijzonder moment met deze confetti shooters!

confetti shooter MagicFX hartjes confett hartjes confetti kanon kopen MagicFX
MagicFX is marktleider op het gebied van special effects. Overal ter wereld worden de effecten van MagicFX gebruikt; op de grootste festivals, de grootste sportevenementen en ook tijdens popconcerten wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de speciale effecten van MagicFX. U kunt denken aan CO2 effecten, vlammen effecten, confetti guns, elektrische streamer kanonnen, etc, voor ieder event zijn de speciale effecten van MagicFX een absolute toegevoegde waarde! Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat wij officieel partner zijn van MagicFX. Wij combineren de professionaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Hartjes confetti; ideaal voor bruiloften


Confetti is razend populair! Zonder confetti is het geen feest. dat geld voor zowel kleinere evenementen als voor grotere evenementen. Steeds vaker zien we de confetti shooters in de horeca, op evenementen en op festivals. Echter wordt de confetti shooter ook steeds vaker gebruikt op kleinschalige evenementen als bruiloften, feestelijke openingen, bedrijfsfeesten, etc. Omdat de confetti shooter ook meer en meer gebruikt werd op bruiloften is er een speciale "liefdes confetti shooter" ontwikkeld; een confetti shooter die hartjes confetti uitschiet! Deze confetti shooter wordt dus veel gebruikt tijdens bruiloften maar bijvoorbeeld ook op Valentijnsdag in de horeca. Zorg dat u uw gasten laat zien dat u op details let en koop de hartjes confetti van De Horeca Bazaar voor uw speciale gelegenheid!

Tip: de hartjes confetti kanonnen vallen perfect in het thema bij onze hartjes ballonnen.
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."