De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm rode hartjes

Hartjes confetti shooters; uniek voor bruiloften en Valentijnsdag! Tover iedere gebeurtenis om tot een bijzonder moment met deze confetti shooters!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is marktleider op het gebied van special effects. Overal ter wereld worden de effecten van MagicFX gebruikt; op de grootste festivals, de grootste sportevenementen en ook tijdens popconcerten wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de speciale effecten van MagicFX. U kunt denken aan CO2 effecten, vlammen effecten, confetti guns, elektrische streamer kanonnen, etc, voor ieder event zijn de speciale effecten van MagicFX een absolute toegevoegde waarde! Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat wij officieel partner zijn van MagicFX. Wij combineren de professionaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Hartjes confetti; ideaal voor bruiloften

Confetti is razend populair! Zonder confetti is het geen feest. dat geld voor zowel kleinere evenementen als voor grotere evenementen. Steeds vaker zien we de confetti shooters in de horeca, op evenementen en op festivals. Echter wordt de confetti shooter ook steeds vaker gebruikt op kleinschalige evenementen als bruiloften, feestelijke openingen, bedrijfsfeesten, etc. Omdat de confetti shooter ook meer en meer gebruikt werd op bruiloften is er een speciale "liefdes confetti shooter" ontwikkeld; een confetti shooter die hartjes confetti uitschiet! Deze confetti shooter wordt dus veel gebruikt tijdens bruiloften maar bijvoorbeeld ook op Valentijnsdag in de horeca. Zorg dat u uw gasten laat zien dat u op details let en koop de hartjes confetti van De Horeca Bazaar voor uw speciale gelegenheid!

Tip: de hartjes confetti kanonnen vallen perfect in het thema bij onze hartjes ballonnen.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
confetti shooter MagicFX hartjes confett
confetti shooter MagicFX hartjes confett
hartjes confetti kanon kopen MagicFX
hartjes confetti kanon kopen MagicFX

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 5.66
1 10 9.1 2889
10 10