De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm metallic zilver

Confetti shooters als horeca gadget of festival gadget; de absolute party gadget! Confetti shooters voor de laagste prijs van Nederland!

Het belang van belevingsproducten en sfeereffecten wordt als maar groter in het uitgaansleven. Danseressen, laser- en vuurwerkshows, prachtige decors, sublieme decoratie, ijsfonteinen, mega led ballonnen, led foam sticks en allerlei andere (led) feestartikelen moeten ervoor zorgen dat onze gasten zich geen moment hoeven te vervelen. Om dit te realiseren zijn de sfeereffecten en producten van MagicFX onmisbaar! De CO2 jets, streamer shows, vlameffecten en confetti gadgets worden wereldwijd gebruikt om horecagelegenheden, festivals en evenementen het wow-effect te geven. MagicFX is groot geworden door zijn inventiviteit op het gebied van confetti maar tegenwoordig is het assortiment lang niet meer alleen gebaseerd op confetti. Op het gebied van belevingsproducten en sfeereffecten is MagicFX wereldwijd marktleider, wij zijn dan ook erg trots om als officieel zakenpartner van MagicFX te mogen fungeren!

Kleine confetti shooters zilver; ideaal voor kleinere horecagelegenheden!

Het gebruik van confetti bij feestelijke gelegenheden bestaat al sinds jaar en dag. Waar confetti is, daar is het feest. Echter is de manier en de gelegenheden waarop confetti gebruikt wordt wel degelijk aan verandering onderhevig. De veranderingen in de manier waarop we confetti gebruiken is onder invloed van MagicFX sterk veranderd. MagicFX heeft confetti sshooters, elektrische confetti shooters en zelfs confetti geweren gecreëerd waardoor de confetti steeds op een andere manier aangeboden wordt aan het publiek. Ook de "confetti gelegenheden" zijn veranderlijk. Waar we confetti en confetti shooters voorheen vooral zagen op grote festivals, popconcerten, voetbalstadions ed, komen we confetti ook steeds vaker tegen op kleinere events zoals in de horeca, privé feestjes, kinderfeestjes, bruiloften etc. Dat heeft ook mede te maken met de ontwikkeling van deze kleinere variant confetti shooter; slechts 28cm en perfect voor kleinere kroegen of bijv bruiloften. De zilveren metallic confetti maken het feestelijke beeld helemaal compleet!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
5.67