De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti 80cm wit&zilver

Feestelijke grote confetti kanonnen tegen de kleinste prijs van Nederland! Confetti kanonnen met snelle levertijd!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Danseressen, prachtige decors, festival decoratie, vuurwerk- en lasershows, bekende artiesten en DJs, ijsfonteinen, led foam sticks, mega led ballonnen en andere gadgets en feestartikelen zorgen tegenwoordig voor een optimale sfeer in de horeca, op evenementen en festivals. In de hedendaagse uitgaanswereld zijn de producten en effecten van MagicFX echter toonaangevend. De CO2-guns, rookvloeistoffen, streamer cannons, vlammeneffecten, confetti shooters, etc zijn wereldwijd bekend en worden dan ook werelds grootste events en festivals gebruikt. Deze special effects en sfeerproducten zorgen voor het wow-effect onder uw gasten, zorgen ervoor dat gasten napraten over uw event en zelfs dat ze "fan" worden van uw horecagelegenheid of evenement. Wij zijn dan ook trots om te kunnen zeggen dat we officieel zakenpartner zijn van MagicFX.

Goedkope MagicFX confetti shooters

Het gebruik van confetti stamt al uit de 19de eeuw waar feestelijke gebeurtenissen extra kracht bijgezet werden door gebruik te maken van confetti. Tegenwoordig is het niet veel anders; waar confetti is, daar is het feest. Echter is de manier en gelegenheden waarop confetti gebruikt wordt wel verandert. Tegenwoordig zien we dat confetti vaak gebruikt wordt in de vorm van een confetti shooter, elektrische confetti shooter of zelfs middels een heus confetti geweer! Door de inventiviteit van MagicFX komen er steeds meer vormen en gadgets voor het gebruik van confetti. Waar confetti voorheen vooral gebruikt werd tijdens evenementen en festivals, zien we de laatste jaren een enorme opkomst van confetti gebruik in horecagelegenheden. Ook dit komt door de ontwikkelingen van MagicFX; naast de grote confetti buizen zijn er nu al confetti shooters beschikbaar vanaf 28cm.

De Horeca biedt al zijn MagicFX confetti shooters aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Confetti kanonnen Wit & Zilver bruiloft
Confetti kanonnen Wit & Zilver bruiloft
Goedkope confetti kanonnen kopen MagicFX
Goedkope confetti kanonnen kopen MagicFX

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 9.27
1 10 9.1 2908
10 10