De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm zilver

Professionele confetti kanonnen als ideale party gadget! Laat de ruimte glinsteren met deze confetti shooters!

MagicFX is producent en wereldwijd marktleider op het gebied van confetti, confetti kanonnen en overige special effects. In het hedendaagse uitgaansleven draait alles om sfeer en beleving. MagicFX is de producent die zich richt op deze facetten van entertainment. Met onder andere CO2-jets, streamer shooters, vlameffecten en rookvloeistoffen weten horecagelegenheden, festivals en andere evenementen uit de gehele wereld de producten van MagicFX te vinden. MagicFX staat voor innovativiteit en kwaliteit. Omdat wij als De Horeca Bazaar voor 100% mee gaan in deze filosofie en geloven in de producten van MagicFX, zijn wij ook erg trots om te kunnen zeggen dat we officieel partner zijn van MagicFX.

Confetti knallers als ideale horeca gadget of party item

Confetti staat al jarenlang symbool voor feest. Vaak zijn feestartikelen een rage en verdwijnen ze na een aantal jaar weer uit het oog. Bij confetti is dat zeker niet het geval. Sterker nog; er wordt veel geïnvesteerd om steeds nieuwe mogelijkheden te creëren om confetti vernieuwend en spannend te houden. Zo zijn er talloze mogelijkheden om confetti het publiek in te blazen. Een van de favoriete is tegenwoordig het confetti kanon of het elektrische confetti kanon. Tijdens bruiloften, festival, in clubs of in andere horecagelegenheden worden deze confetti shooters steeds populairder. Door de enorme druk knalt de confetti letterlijk uit de shooter. Het verrassingseffect creëert het wow-effect onder uw gasten. Wanneer de confetti naar beneden dwarrelt, dat is het moment dat gasten foto's en filmpjes maken en dit delen op hun social media kanalen. Indirect zorgt confetti voor reclame van uw event!
Confetti shooters zijn op De Horeca Bazaar in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, zodat u uw confetti kanonnen perfect kunt matchen met uw type event. Bovenstaande shooter van 50cm is geschikt voor middelgrote horecagelegenheden en kleinere festivals. De metallic zilveren confetti geeft letterlijk extra glans aan uw gelegenheid; ideaal voor kerst, bruiloften, of uitreikingen.

9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"