De Horeca Bazaar

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm zilver

Professionele confetti kanonnen als ideale party gadget! Laat de ruimte glinsteren met deze confetti shooters!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is producent en wereldwijd marktleider op het gebied van confetti, confetti kanonnen en overige special effects. In het hedendaagse uitgaansleven draait alles om sfeer en beleving. MagicFX is de producent die zich richt op deze facetten van entertainment. Met onder andere CO2-jets, streamer shooters, vlameffecten en rookvloeistoffen weten horecagelegenheden, festivals en andere evenementen uit de gehele wereld de producten van MagicFX te vinden. MagicFX staat voor innovativiteit en kwaliteit. Omdat wij als De Horeca Bazaar voor 100% mee gaan in deze filosofie en geloven in de producten van MagicFX, zijn wij ook erg trots om te kunnen zeggen dat we officieel partner zijn van MagicFX.

Confetti knallers als ideale horeca gadget of party item

Confetti staat al jarenlang symbool voor feest. Vaak zijn feestartikelen een rage en verdwijnen ze na een aantal jaar weer uit het oog. Bij confetti is dat zeker niet het geval. Sterker nog; er wordt veel geïnvesteerd om steeds nieuwe mogelijkheden te creëren om confetti vernieuwend en spannend te houden. Zo zijn er talloze mogelijkheden om confetti het publiek in te blazen. Een van de favoriete is tegenwoordig het confetti kanon of het elektrische confetti kanon. Tijdens bruiloften, festival, in clubs of in andere horecagelegenheden worden deze confetti shooters steeds populairder. Door de enorme druk knalt de confetti letterlijk uit de shooter. Het verrassingseffect creëert het wow-effect onder uw gasten. Wanneer de confetti naar beneden dwarrelt, dat is het moment dat gasten foto's en filmpjes maken en dit delen op hun social media kanalen. Indirect zorgt confetti voor reclame van uw event!
Confetti shooters zijn op De Horeca Bazaar in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, zodat u uw confetti kanonnen perfect kunt matchen met uw type event. Bovenstaande shooter van 50cm is geschikt voor middelgrote horecagelegenheden en kleinere festivals. De metallic zilveren confetti geeft letterlijk extra glans aan uw gelegenheid; ideaal voor kerst, bruiloften, of uitreikingen.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Confetti shooter zilver MagicFX
Confetti shooter zilver MagicFX
Zilveren confetti shooters kopen
Zilveren confetti shooters kopen
goedkope zilveren confetti kanonnen
goedkope zilveren confetti kanonnen
zilveren confetti, feestartikelen kopen
zilveren confetti, feestartikelen kopen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2908
10 10