De Horeca Bazaar

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm paars

Confetti shooters zijn de ultieme feestartikelen voor horeca en events! Een absolute musthave op ieder festival en event, confetti shooters.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Confetti shows, confetti shooters en andere special effects; dat zijn de kernwoorden wanneer we het hebben over MagicFX! MagicFX is DE leverancier wanneer je het wow-effect wil creëren bij je publiek, wanneer je wil dat mensen napraten over je event of wanneer je iets wil, dat simpelweg uniek is. MagicFX is producent van innovatieve en kwalitatieve producten. Door het non stop verbeteren van hun producten is MagicFX inmiddels opgeklommen tot de nummer 1 levarancier van confetti, confetti shooters en special effects wereldwijd!
De Horeca Bazaar deelt deze visie van innovativiteit en kwaliteit; dat is ook de reden dat we erg trots zijn om officieel zakenpartner te zijn van MagicFX.

Confetti kanonnen kopen voor de ultieme beleving!

Confetti wordt al sinds jaar en dag gebruikt als feestartikel. Al vanaf de 18de eeuw werd confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra feestelijk te maken. Confetti is tegenwoordig alleen nog maar populairder geworden. Dit heeft ook te maken met de ontwikkelingen die het gebruik van confetti doorgemaakt heeft de laatste decennia. Zo zien we steeds meer varianten op het traditionele gebruik van confetti; de confetti kanonnen, confetti blasters en bijvoorbeeld de Swirl fan. Confetti en confetti shooters worden veel toegepast in de horeca, tijdens (bedrijfs)openingen, op festivals, bruiloften, modeshows, etc, etc. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat er zonder confetti geen feest is.
Bovenstaande paarse confetti shooter heeft een lengte van 50cm en is vooral geschikt voor middelgrote horecagelegenheden, kleine festivals, bruiloften of bijvoorbeeld kinderfeestjes. Deze confetti kanonnen geven het verrassende effect dat het publiek graag wil zien. Uw gasten zullen foto's en filmpjes maken van het moment dat de confetti naar beneden komt dwarrelen. Zorg dat uw event niet vergeten wordt; maak gebruik van de beste confetti shooters van Nederland. De confetti shooters van MagicFX!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

MagicFX confetti shooters paars
MagicFX confetti shooters paars
confetti poppers kopen, confetti shooter
confetti poppers kopen, confetti shooter
Confetti show, confetti kanon kopen
Confetti show, confetti kanon kopen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 6.11
1 10 9.1 2906
9 10