De Horeca Bazaar

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm lichtgroen

Confetti kanonnen; onmisbare party gadgets! Confetti kanonnen voor de laagste prijs van Nederland!

  • Voor meer informatie over onze confetti kanonnen, zoals bijvoorbeeld de reikwijdte en het grote verschil tussen onze MagicFX confetti kanonnen en die van budget stores? Bekijk dan onze confetti kanon blog

Confetti, confetti shooters en andere prachtige, innoverende, special effects; dat is waar MagicFX voor staat. MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effect shows. Als fabrikant werkt MagicFX met partijen waar ze in geloven, partijen met dezelfde visie als zijzelf. Daarom zijn wij ook erg blij om officieel zakenpartner te zijn van MagicFX. Zo staan wij ook voor kwalitatief en innovatief hoogstaande producten, en net als MagicFX geloven ook wij dat sfeer en beleving de toekomst zijn van onze uitgaanswereld. Tegenwoordig is het niet genoeg om een aantal grote DJ namen te boeken en wat licht en geluid te hebben hangen. Het publiek wil van begin tot eind geëntertaind worden, ze willen non stop prikkels ontvangen. Dat is waar De Horeca Bazaar en MagicFX gezamenlijk voor staan en gezamenlijk naar een hoger plan willen stuwen.

Confetti kanonnen in iedere maat en kleur

Confetti staat gelijk aan feest! Waar er feest is, daar is er ook confetti, en andersom. Het gebruik van confetti dateert al van erg lang terug en zal in de toekomst ook nog erg lang gebruikt worden om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Zo zien we confetti regelmatig in clubs, horecagelegenheden, op festivals, modeshows, bedrijfsopeningen, kinderfeestjes en andere evenementen. Verder zien we dat confetti tegenwoordig op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Erg populaire manier voor het gebruik van confetti, zijn de (elektrische) confetti shooters. Door de enorme druk wordt de confetti met een knal het publiek ingeschoten. Dit creëert het wow-effect onder uw gasten, het effect dat tegenwoordig zo ontzettend belangrijk is. Dit zijn de momenten waarvan uw gasten fotos en filmpjes op social media plaatsen.
Zoals gezegd worden de confetti kanonnen gebruikt tijdens veel verschillende evenementen, daarvoor hebben wij ervoor gezorgt dat er voor ieder event een geschikte confetti cannon beschikbaar is. Zowel qua kleur als qua grootte (bereik) van de shooter. Bovenstaande confetti cannon heeft een lengte van 50cm en is daarmee geschikt voor middelgrote horecagelegenheden, clubs of kleinere festivals. De lichtblauwe confetti zorgt voor een frisse look op bijvoorbeeld een buitenfestival.

Meer info
Minder info

Slechts enkele op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

COnfetti kanon licht groen MagicFX
COnfetti kanon licht groen MagicFX
feestartikelen kopen, confetti shooters
feestartikelen kopen, confetti shooters
goedkope feestartikelen kopen, confetti
goedkope feestartikelen kopen, confetti

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 6.11
1 10 9.1 2889
10 10