De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm goud

Confetti kanonnen tegen de laagste prijs van Nederland! Snelle levering van deze confetti shooters.

Confetti, CO2-jets, vlameffecten, rook- en mistvloeistoffen; dit is slechts een kleine greep uit het enorme assortiment special effects dat MagicFX te bieden heeft. MagicFX is dan ook wereldwijd marktleider op het gebied van unieke speciale effecten voor horeca, festivals en andere evenementen. MagicFx is groot geworden door zijn innovativiteit op het gebied van confetti en (elektrische) confetti shooters. Deze grootschalige producent van feesteffecten staat garant voor kwaliteit en innovativiteit. Dat zijn ook de pijlers van De Horeca Bazaar, waardoor de samenwerking tussen MagicFX en De Horeca Bazaar een zogenaamde "perfect match" is. Wij zijn dan ook erg trots om officieel zakenpartner te zijn van MagicFX!

Confetti knallers kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Confetti kunnen we beschouwen als "the Godfather" onder de feestartikelen; geen een product staat zo nadrukkelijk symbool voor feest en gezelligheid dan confetti. Waar confetti is, daar is het feest! Bruiloften, horecagelegenheden, festivals, modeshows, en andere evenementen kunnen tegenwoordig niet meer zonder confetti. Tegenwoordig zien we confetti in vele vormen voorbij komen, en ook de manier waarop de confetti het publiek ingeschoten wordt is aan verandering onderhevig. Zo zien we steeds vaker de confetti kanonnen en de elektrische confetti kanonnen voorbij komen. Met enorme druk wordt de confetti uit de shooters geknald. Dit geeft een enorm verrassingseffect onder uw gasten. In een uitgaanswereld waarin non stop vermaak gevraagd wordt zijn de confetti shooters een perfecte invulling. Er zijn confetti cannons in veel verschillende maten en kleuren zodat ze perfect aan kunnen sluiten bij events van verschillende groottes en uitstralingen.
Deze confetti popper heeft een lengte van 50cm, is makkelijk handmatig te bedienen en bevat metallic gouden confetti snippers. Dit geeft een zeer feestelijk effect voor bijvoorbeeld gala's, bruiloften of tijdens (sport)huldigingen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15