De Horeca Bazaar

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm geel

Professionele confetti shooters tegen de laagste prijs van Nederland! Confetti shooters van professionele kwaliteit.

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Op het gebied van confetti, (elektrische) confetti shooters en special effects is MagicFX wereldwijd marktleider. Zowel de hardware als de consumables worden over de gehele wereld gebruikt in clubs, in de horeca, op evenementen, festivals, bruiloften, etc. Van CO2-jet tot streamer shooters en van rookvloeistof tot vlammen jet; MagicFX levert innovativiteit en kwaliteit voor de meest extreme belevingsproducten. Het innovatieve en kwalitatieve karakter sluit perfect aan bij de filosofie van De Horeca Bazaar. Dat is ook de reden dat wij erg blij en trots zijn om officiële zakenpartner van MagicFX te zijn.

Confetti cannons; de ideale festival- en horeca gadgets!

Confetti wordt al sinds jaar en dag gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Confetti staat symbool voor feestartikelen en voor feest in het algemeen. Wanneer men confetti ziet, dan weten ze dat het feest is. Bij bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, in feestcafés, op festivals, etc; allemaal gebeurtenissen en happenings waar men graag confetti gebruikt om het feestelijke karakter extra te benadrukken.
Het gebruik van de confetti shooters of zelfs de elektrische confetti shooters is iets wat de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Vooral in de horeca en op evenementen zien we vaak de zwarte confetti kanonnen voorbij komen. De knal waarmee de confetti uit de shooter komt zorgt voor een extra verrassing onder uw gasten. In een uitgaanswereld waarbij sfeer en beleving steeds meer centraal komen te staan, kan je eigenlijk niet meer om de confetti en confetti shooters heen. Voor ieder event vindt u een geschikte confetti shooter, qua lengte en qua kleur.
Bovenstaande confetti kanon heeft een totale lengte van 50cm en bevat gele confetti snippers. De 50cm confetti knaller is voor populair onder middelgrote horecagelegenheden en kleinere club. Met een bereik tot 10 meter wordt dit confetti kanon ook gebruikt op de kleinere festivals.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Confetti Shooter Magic FX confetti geel
Confetti Shooter Magic FX confetti geel
Confetti kanonnen kopen tegen de laagste
Confetti kanonnen kopen tegen de laagste
MagicFX confetti shooters bestellen
MagicFX confetti shooters bestellen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 6.11
1 10 9.1 2906
9 10