De Horeca Bazaar

MagicFx confetti shooter handmatig 50cm donkerblauw

Zorg voor de ultieme beleving op jouw feest of festival met de confetti kanonnen van MagicFX! Confetti shooters voor de laagste prijs van Nederland!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Tegenwoordig weet elke horeca ondernemer dat beleving centraal moet staan bij zijn uitgaansgelegenheid. In tegenstelling tot vroeger is het niet meer zo simpel dat je je kroeg of club open gooit en dat de mensen maar binnen blijven stromen. Er moet alles aan gedaan worden om de gasten een zo goed mogelijke beleving mee te geven. En dit doe je natuurlijk met confetti kanonnen! Een simpele maar uitstekende manier om een extra boost te geven aan de beleving van je klanten.

Confetti kanonnen met de beste prijs en kwaliteit

De confetti kanonnen van De Horeca Bazaar zijn afkomstig van MagicFX. Dit bedrijf staat al jaren lang aan de top van confetti en special effects en is compleet gespecialiseerd in dit soort gave confetti kanonnen. Onze confetti kanonnen bestellen we grootschalig bij MagicFX en laten deze naar Nederland komen vanuit hun fabriek. Wij zijn één van de weinige officiële retailers in Nederland die deze fantastische confetti kanonnen kunnen aanbieden. En wij bieden de confetti kanonnen niet zomaar aan, we bieden onze klanten ook nog is de laagste prijsgarantie op deze confetti kanonnen!

De confetti kanonnen bij De Horeca Bazaar

Niet alleen op onze confetti kanonnen hebben de laagste prijsgarantie, maar op ons gehele assortiment zit deze laagste prijsgarantie! Dit betekend dat wanneer je gaat shoppen voor sfeerproducten zoals deze confetti kanonnen, maar ook LED foamsticks of inflatables, Dat je deze op de kop tikt voor het goedkoopste prijsje op de markt! Daarbij garanderen we een erg snelle levering door een 24 uurs levering aan te houden!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
Confetti shooters donkerblauw
Confetti shooters donkerblauw

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 6.11
1 10 9.1 2906
9 10