De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX confetti shooter handmatig 50cm rood

Confetti kanonnen als horeca gadget of festival gadget! Met deze confetti shooters gaat het dak eraf!

Confetti en MagicFX zijn twee woorden die niet van elkaar genoemd kunnen worden. We kunnen MagicFX zien als "The Godfather" van confetti, confetti shooters en special effects als rookvloeistoffen, mistvloeistoffen, etc. MagicFX is werldwijd marktleider op het gebied van bovenstaande producten. Door het innoverende karakter van MagicFX staan deze producten nooit stil. Als we alleen al kijken naar de evolutie van het gebruik van confetti de afgelopen jaren; dan kunnen vol enthousiasme naar de toekomst kijken.
Wij zijn dan ook erg trots op onze samenwerking met MagicFX. Vanwege het feit dat De Horeca Bazaar ook met een innovatief oog kijkt naar het uitgaansleven, de festivalwereld en feestartikelen, dan kunnen we zeggen dat we op dat gebied perfect op een lijn zitten. Wij bieden de confetti, confetti shooters en special effects van MagicFX aan tegen de laagste prijs van Nederland.

Confetti shooters kopen; alles draait om beleving!

Confetti zorgt voor feest, en feest zorgt voor confetti. Confetti is een van de meest populaire feestartikelen voor erg lange tijd. Echter verandert het gebruik van confetti wel met de jaren. Zo was het eerst vooral losse confetti dat gebruikt werd tijdens festiviteiten, bruiloften of andere feestelijke events. Nu zien we meer en meer de confetti shooters. Deze confetti kanonnen zorgen voor een verrassingseffect onder uw gasten, met een kan schiet de confetti uit de confetti shooter en bezorgt het uw publiek het ow zo belangrijke WOW-effect.
Tegenwoordig wil het uitgaanspubliek geprikkeld, verrast en non-stop geëntertaind worden. Verveling slaat al snel toe voor bijvoorbeeld de festivalgangers die erg veel gewend zijn op het gebied van entertainment en feestartikelen. Dit product betreft het confetti kanon van 50cm gevuld met rode confetti. Deze shooter heeft een range van 8-10 meter en is geschikt voor middengrote horecagelegenheden, kleine festivalletjes of ideaal voor bijvoorbeeld bruiloften.

Confetti shooters koopt u bij De Horeca Bazaar gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland. Ziet u dezelfde confetti kanonnen elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan. Maak ook gebruik van onze staffelkortingen om uw confetti kanonnen nog voordeliger in te kopen!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
6.11