De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti shooter 80cm rode hartjes

Een super vet Valentijnsfeest met onze MagicFX confetti shooters! Gemakkelijk te gebruikene, met een druk op de knop met confetti shooters een knalfeest!

Naast de laagste prijsgarantie die De Horeca Bazaar biedt, willen wij natuurlijk ook altijd goede kwaliteit leveren. Al onze confetti shooters zijn afkomstig van MagicFX. MagicFX is de marktleider op het gebied van special effect! MagicFX levert aan enorm veel grote festivals en evenementen. Daarom zijn wij enorm trots op onze samenwerking samen met MagicFX. Zo kunnen wij onze laagste prijsgarantie combineren met de uitermate goede kwaliteit van MagicFX. Hierdoor hoeft een leuke sfeer creëren dus helemaal niet zo duur te zijn!

Combineer uw confetti shooters met al onze andere feestartikelen!

Natuurlijk zijn er buiten onze confetti shooters nog veel meer leuke artikelen die een enorm leuke sfeer kunnen creëren voor uw Valentijn! Zo hebben wij onder andere rode ballonnen! in ons assortiment. Deze ballonnen zijn er in alle soorten en maten. Zo groot of klein als u zelf wilt. Hierdoor maakt u uw Valentijn nog spectaculairder!

Al uw feestartikelen tegen een enorm lage prijs!

Natuurlijk is een leuke aankleding tijdens Valentijn een must. Dat geeft het echte Valentijn gevoel. Maar meestal kost dat wel een aardig zakcentje. En dat willen wij graag voorkomen! Wij kunnen dit voorkomen door de laagste prijsgarantie te bieden over al onze producten. Ziet u elders een van onze artikelen elders alsnog voor een vaste lagere prijs? Dan passen wij uiteraard direct de prijs aan! Zo bieden wij altijd de laagste prijsgarantie!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.97