De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti shooter 50cm witte hartjes

Een fantastische Valentijnsdag met onze hartjes confetti shooters! Deze professionele confetti shooters zijn echte hoogtepunten!

Vroeger werd confetti al gebruikt als feestdecoratie. Vroeger was alles natuurlijk niet zo uitgebreid als nu. Als er een feestelijke gebeurtenis in het verschiet was, knipte veel mensen oude kledingstukken of andere stoffen in kleine stukjes. Deze werden dan tijdens het feestelijke gebeurtenis de lucht in gegooid , dit zorgde voor een super leuk en feestelijk effect. Een leuke sfeer creëren tegen een enorm lage prijs. Maar dat willen wij tegenwoordig natuurlijk ook! En dan bent u bij De Horeca Bazaar aan het goede adres.

Confetti is niet meer genoeg, daarom onze MagicFX confetti shooters!

De feestbeesten willen door steeds meer dingen geprikkeld worden tijdens een festival of feestje. De muziek , vlaggetjes en losse confetti is natuurlijk super leuk als decoratie, maar niet meer genoeg. Maak daarom gebruik van onze MagicFX confetti shooters! Met een druk op de knop lanceert u een knal, met vervolgens een enorme wolk confetti, dit zal zorgen voor een overgetelijk effect!

Maar wij hebben natuurlijk nog veel artikelen in ons assortiment die een extra gaaf effect toe kunnen voegen aan uw evenement. Zo hebben wij onder andere glow sticks en foam sticks in ons assortiment. Deze producten geven een echt wonderbaarlijk effect aan uw evenement!

Altijd de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Wij bij De Horeca Bazaar willen al onze producten aanbieden tegen de laagste prijs, en dat kunnen wij ook! Wij bieden al onze producten aan met de laagste prijsgarantie! Dit kunnen wij doen door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen al onze producten grootschalig in waardoor we enorme schaalvoordelen creëren. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders alsnog een van onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.17