De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti shooter 50cm rode hartjes

Onze MagicFX confetti shooters zorgen voor een fenomenale Valentijn! Knal los met deze professionele confetti shooters!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Al onze confetti shooters zijn afkomstig bij MagicFX. MagicFX is de marktleider op het gebied van special effects. Van confetti shooters tot een flamemaniac. Het kan niet gek genoeg bij MagicFX! Daarom zijn wij enorm trots op onze samenwerking tussen De Horeca Bazaar en MagicFX. We kunnen de professionaliteit van MagicFX combineren met onze laagste prijsgarantie. Hierdoor heeft u het aller beste product voor de aller laagste prijs!

Onze MagicFX hartjes confetti shooters zijn ideaal te gebruiken voor bruiloften!

Bij liefde denkt iedereen natuurlijk aan… Hartjes! Zo kunnen onze hartjes confetti natuurlijk niet ontbreken. met een druk op de knop lanceert u een enorme liefdevolle hartjes wolk van confetti. Dit zorgt voor een romantisch maar een knallende Valentijn! Het standaard Valentijn is natuurlijk een beetje saai, maar het natuurlijke moet er natuurlijk wel bij blijven. Combineer uw confetti shooters daarom met onze rode ballonnen!

Al onze feestartikelen met de laagste prijsgarantie!

Een leuke Valentijn is natuurlijk iets wat iedereen wilt. Maar meestal hangt daar een enorm prijskaartje aan. En dat wilt natuurlijk niemand. En dat wilt De Horeca Bazaar voorkomen. Wij kunnen al onze producten aanbieden met de laagste prijsgarantie. Dit kunnen wij doen doordat wij onze producten grootschalig inkopen. Hierdoor creeëren wij enorme schaalvoordelen. Door deze manier van inkoop kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders alsnog een van onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Confetti shooters kopen, elektrisch 50cm
Confetti shooters kopen, elektrisch 50cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 8.17
1 10 9.1 2889
10 10