De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm zwart

Elektrische confetti shooters kopen tegen de laagste prijs van Nederland! Deze confetti knallers zijn niet te stoppen!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar de beste kwaliteit voor onze klanten. Dat is de reden dat wij erg trots zijn op onze samenwerking met MagicFX! MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn grote diversiteit van special effects voor evenementen, festivals en horeca. De CO2-effecten, confetti effecten, vlammeneffecten, etc worden op erg veel festivals wereldwijd gebruikt. MagicFX richt zich op de beleving van uw gasten, zij richten zich op het WOW-effect en zorgen ervoor dat uw gasten zullen napraten over uw evenement! Wij combineren met trots de kwaliteit en diversiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Elektrische confetti shooters, nr.1 onder de feestartikelen!

Confetti wordt als sinds jaar en dag gebruikt om een feest of evenement op te leuken. Dat is tegenwoordig niet anders maar meer en meer komen we de confetti shooter of zelfs de elektrische confetti shooters tegen. De confetti shooters zorgen voor een nog overweldigender effect dan alleen confetti vanwege de hoge druk waarmee de confetti het publiek in wordt geschoten. Confetti shooters worden erg veel gebruikt op festivals, bruiloften, in discotheken, clubs en andere feestlocaties. Deze 80cm zwarte elektrische confetti cannons zijn vooral geschikt voor grotere evenementen en festivals vanwege zijn grote reikwijdte. Deze zwarte confetti shooter wordt veel ingezet op techno en underground feestjes om een industriële look te creëren. Uw zwarte confetti shooters kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.12