De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm rood

Maak er een knallend festival van met onze MagicFX confetti shooter! Deze professionele confetti shooters zijn onmisbaar binnen uw evenement of festival!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Een festival is een van de mooiste dingen om naar toe te gaan. Je favoriete dj, zanger of band is altijd top om live te zien. Maar met onze confetti shooters maak je deze avond onvergetelijk. Laat deze confetti shooters op het perfecte moment afgaan tijdens een nummer of optreden en creëer een echt WOW-effect! Deze confetti shooters zijn elektrisch te bedienen waardoor het eigenlijk niet fout kan gaan!

Combineer uw confetti shooters met nog veel meer feestartikelen!

Het is natuurlijk ideaal om het publiek een fantastisch gevoel te geven met onze MagicFX confetti shooters. Maar het publiek kan zelf ook voor een geweldige sfeer zorgen. Onze Foam sticks zijn daarvoor een ideaal product! Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Deel deze uit aan het publiek en het geeft een magistraal effect op bijvoorbeeld de after foto’s. tijdens het optreden worden deze langwerpige , lichtgevende staven aangezet dat zorgt voor een enorm goede sfeer.

Creëer een fantastische sfeer tegen de laagste prijs!

Het is natuurlijk uitermate belangrijk dat sfeerartikelen ook betaalbaar zijn. En daar staat De Horeca Bazaar voor! Wij bieden op al onze artikelen de laagste prijsgarantie. Hierdoor is een perfecte sfeer creëeren nog nooit zo makkelijk en goedkoop geweest! Wij kunnen de laagste prijsgarantie hanteren door de manier van inkopen die wij hanteren. Doordat wij al onze producten grootschalig inkopen bij de directe bron, creëeren wij enorme schaalvoordelen. Hierdoor kunnen wij meer terug geven in de prijs aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Confetti shooters kopen, elektrisch 80cm
Confetti shooters kopen, elektrisch 80cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 9.12
1 10 9.1 2889
10 10