De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm geel

Elektrische confetti cannons kopen als ultieme feestartikel! Deze confetti shooters veranderen feest tot fuif in een druk op de knop!

Wij zijn erg trots om te kunnen zeggen dat we officieel partner zijn van magicFX. MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn kwalitatieve en grote diversiteit aan belevingsproducten en special effects. MagicFx creëert het Wow-effect onder uw gasten. Of het nu de CO2-guns, de vlammeneffecten, de elektrische confetti cannons of de streamer shooters zijn, magicFX is onmisbaar op ieder evenement of festival. MagicFx is groot geworden door zijn grote diversiteit aan confetti, confetti gadgets en confetti effecten. Wij bieden al de special effects van MagicFX aan tegen de laagste prijsgarantie!

Elektrische confetti cannons kopen als party gadget!

Confetti staat altijd garant voor feest. Al in de 19de eeuw werd confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Tegenwoordig is wordt confetti nog steeds erg veel gebruikt op festivals, evenementen, bruiloften, in de horeca, etc. Echter zien we confetti steeds vaker terugkomen in de hoedanigheid van een confetti shooter of zelfs een elektrische confetti shooter. Deze 80cm elektrische MagicFX confetti shooter is vanwege zijn grote reikwijdte vooral erg geschikt voor grotere evenementen en festivals. Voor bruiloften, knusse horecagelegenheden of andere kleinere events zijn onze 28cm confetti cannons wellicht meer geschikt

Gele elektrische confetti shooters kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een groot aantal elektrische gele confetti shooters dan kunt u vrijblijvend een offerte op maat bij ons aanvragen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
9.12