De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm donkergroen

Elektrische confetti shooters kopen tegen de laagste prijs van Nederland! U kunt haast geen nee zeggen tegen deze bekende confetti shooters van MagicFX

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn fenomenale show effecten en special effects. Vooral bekend zijn de CO2 effecten, vlammen effecten, confetti gadgets en streamer shooters. De bekendheid van MagicFX is vooral vormgegeven vanwege de professionele en kwalitatief hoogstaande confetti shooters en confetti effecten. Naast ons uitgebreide assortiment aan MagicFX confetti gadgets, confetti shooters en losse confetti, bieden wij ook de overige speciale effecten van magicFX aan op De Horeca Bazaar! Wij combineren de professionaliteit en creativiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar.

Elektrische confetti shooters kopen

Confetti is al sinds jaar en dag erg populair onder de feestartikelen. Echter zien we confetti steeds vaker terugkomen in de hoedanigheid van de confetti shooter of zelfs de elektrische confetti shooter. In combinatie met het power shot van MagicFX is deze elektrische confetti shooters met een druk op de knop centraal te bedienen. Deze 80cm donkergroene elektrische confetti shooter is vanwege zijn grote reikwijdte vooral geschikt voor grotere evenementen en festivals. De confetti kanonnen zorgen voor een adembenemend effect onder uw gasten. Voor een optimale totaalbeleving kunt u de confetti kanonnen gebruiken in combinatie met onze andere feestartikelen zoals bij de foam sticks en led ringen.

Deze 80cm lange MagicFX elektrische confetti shooter is al vanaf 1 stuk te koop. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een grote hoeveelheid groene confetti shooters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 80cm
elektrische confetti shooters kopen
elektrische confetti shooters kopen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 9.12
1 10 9.1 2889
10 10