De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm zwart

Electrische confetti shooters kopen tegen de scherpste prijs! Confetti kanonnen met de snelle levertijd! Morgen in huis.

Festivalgangers zijn door de jaren heen meer en meer verwend geraakt door de vele prikkels en hoge mate van entertainment op alle evenementen en festivals. Een partij die wereldwijd bekend staat vanwege zijn grote diversiteit aan special effects en gadgets is MagicFX. MagicFX creëert beleving, creëert het wow-effect onder uw gasten en zorgt ervoor dat uw gasten napraten over uw evenement. Met grootse CO2-guns, streamer kanonnen, vlammeneffecten en elektrische confetti shooters nemen we een kleine greep uit de veel voorkomende speciale effecten van MagicFX. Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat we zakelijk partner zijn van MagicFX. Wij combineren de kwaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar.

Elektrische confetti cannons kopen tegen de laagste prijs!

Confetti staat al eeuwen op de eerste plaats als het gaat om feestartikelen. Al in de 19de eeuw werden feestelijke bijeenkomsten opgeleukt door het gebruik van confetti. tegenwoordig is de vraag naar confetti alleen nog maar groeiende. Echter zien we wel een duidelijke verandering in het gebruik van confetti. meer en meer worden er in de horeca, op bruiloften, tijdens festivals en evenementen gebruik gemaakt van confetti shooters in plaats van losse confetti. Door de hoge druk waarmee de confetti uit de shooter wordt geschoten ontstaat een nieuwe beleving; confetti zorgt ervoor dat de hoogtepunten van uw event ook daadwerkelijk hoogtepunten worden! Deze zwarte 40cm confetti shooter wordt vooral veel gebruikt tijdens techno feesten en zijn zeer populair in Duitsland.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15