De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm wit

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Professionele confetti shooters!

Het confetti kanon behoort al meer dan een eeuw tot de belangrijkste party gadgets. Confetti werd in de 19de eeuw al gebruikt om feestelijke gelegenheden extra feestelijk te maken. Confetti zorgt gegarandeerd voor sfeer en verrassende taferelen. We zijn al even bekend met de handmatige confetti shooters, die op vele manieren gebruikt worden. Bent u van plan het (iets) professioneler aan te pakken? Dan is deze elektrische confetti zeker iets voor u!

Hoe werkt de elektrische confetti?

In tegenstelling tot de handmatige confetti, heeft u voor de elektrische confetti hardware nodig. In veel horeca gelegenheden en event locatie beschikken ze al over deze hardware, dus vraag dit vooraf altijd even na. Mocht dit niet het geval zijn, zijn er verschillende mogelijkheden. Dit kanon kan in het MagicFX Power Shot basisstation, in de MagicFX Shot Base DMX, in de MagicFX Shot Base Wireless of in de MagicFX Confetti Gun geplaatst worden. De confetti shooter is op deze manier eenvoudig centraal te bedienen, zodat de confetti ontpopt, wanneer u dat wilt!

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden van elektrische confetti? We horen het graag van u!

Confetti kanonnen voor de laagste prijs van Nederland

De Horeca Bazaar koopt al haar producten direct bij de bron in. Door het grootschalig inkopen, creeert De Horeca Bazaar schaalvoordelen, waardoor we u kunnen laten profiteren van de laagste prijs garantie. Vindt u het product ergens anders goedkoper? Dan passen wij de prijs direct aan. Bovendien als u voor 18:00 besteld, heeft u de producten morgen in huis!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15