De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm oranje

Professionele confetti kanon, de ultieme musthave voor elk evenement! Confetti shooters voor de laagste prijs van Nederland

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Het elektrische confetti kanon is DE party gadget anno 2014. Wanneer u aan confetti denkt, denkt u aan feest. In de 19de eeuw werd confetti ook al gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. De confetti is er tegenwoordig nog steeds maar is inmiddels steeds vaker te zien in combinatie met het handmatige confetti kanon of zelfs het elektrisch confetti kanon. De elektrische confetti shooter is erg makkelijk (centraal) te bedienen. De shot houder waarin de elektrische confetti shooters geplaatst dient te worden is binnenkort ook te koop op De Horeca Bazaar. Bestel uw confetti kanonnen nu en zorg ervoor dat de hoogtepunten ook echt hoogtepunten worden!

Het confetti kanon is al vanaf een stuk te bestellen. Wanneer u meer dan 520 elektrische confetti kanonnen wil bestellen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Online elektrische confettikanonnen kopen tegen de scherpste prijs doet u bij De Horeca Bazaar.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 50cm
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 50cm
Confetti alle kleure papier-metallic
Confetti alle kleure papier-metallic
elektrische confetti kanonnen kopen
elektrische confetti kanonnen kopen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2908
10 10