De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm metallic zilver

Maak er een knallende bruiloft van met onze MagicFX confetti kanonnen! Deze confetti shooters zijn onmisbaar op alle grote feesten en partijen!

Eigenlijk geen zin in een standaard bruiloft? Dan heeft u aan onze MagicFX confetti kanonnen de perfecte oplossing! Deze confetti shooters zorgen voor een spectaculair effect op uw bruiloft. Knal de liefde de lucht in een laat aan iedereen zien hoe een knallende bruiloft eruit moet zien! Natuurlijk zijn onze confetti shooters ook te gebruiken voor andere evenementen. Denk hierbij aan een diploma uitreiking, thema feesten of festivals.

De beste confetti shooters vindt u bij De Horeca Bazaar!

Onze confetti shooters geven een echt knallend effect aan uw evenement. Door dat de metallic confetti snippers door de lucht vliegen zal dit een onvergetelijke ervaring worden voor iedereen. De metallic confetti snippers weerkaatsen het licht, dit geeft een schitterend effect. Als het licht op de confetti shooters schijnt reflecteert het licht en dit is prachtig te zien op foto’s. Hierdoor zullen mensen die de after foto’s zien enorm balen dat ze niet naar uw evenement zijn gegaan! Ook leuk voor de perfecte festival foto’s zijn onze glow sticks. Deze glow sticks zijn leuk om uit te delen tijdens festivals, het publiek zal een magistraal effect krijgen!

Alle MagicFX confetti shooters met de laagste prijsgarantie!

Niet alleen beiden wij enorm veel feestartikelen aan. Deze kunnen wij u aanbieden met de laagste prijsgarantie! Dit kunnen wij doen door de manier van handelen die wij hanteren. Wij kopen al onze artikelen direct in bij de bron. Daar kopen wij onze artikelen grootschalig in waardoor we enorme schaalvoordelen creëren. Door deze schaalvoordelen kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders onze feestartikelen tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2744
9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"
8.45