De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm metallic zilver

Maak er een knallende bruiloft van met onze MagicFX confetti kanonnen! Deze confetti shooters zijn onmisbaar op alle grote feesten en partijen!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Eigenlijk geen zin in een standaard bruiloft? Dan heeft u aan onze MagicFX confetti kanonnen de perfecte oplossing! Deze confetti shooters zorgen voor een spectaculair effect op uw bruiloft. Knal de liefde de lucht in een laat aan iedereen zien hoe een knallende bruiloft eruit moet zien! Natuurlijk zijn onze confetti shooters ook te gebruiken voor andere evenementen. Denk hierbij aan een diploma uitreiking, thema feesten of festivals.

De beste confetti shooters vindt u bij De Horeca Bazaar!

Onze confetti shooters geven een echt knallend effect aan uw evenement. Door dat de metallic confetti snippers door de lucht vliegen zal dit een onvergetelijke ervaring worden voor iedereen. De metallic confetti snippers weerkaatsen het licht, dit geeft een schitterend effect. Als het licht op de confetti shooters schijnt reflecteert het licht en dit is prachtig te zien op foto’s. Hierdoor zullen mensen die de after foto’s zien enorm balen dat ze niet naar uw evenement zijn gegaan! Ook leuk voor de perfecte festival foto’s zijn onze glow sticks. Deze glow sticks zijn leuk om uit te delen tijdens festivals, het publiek zal een magistraal effect krijgen!

Alle MagicFX confetti shooters met de laagste prijsgarantie!

Niet alleen beiden wij enorm veel feestartikelen aan. Deze kunnen wij u aanbieden met de laagste prijsgarantie! Dit kunnen wij doen door de manier van handelen die wij hanteren. Wij kopen al onze artikelen direct in bij de bron. Daar kopen wij onze artikelen grootschalig in waardoor we enorme schaalvoordelen creëren. Door deze schaalvoordelen kunnen wij meer terug geven aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders onze feestartikelen tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 50cm
Confetti kanonnen kopen, elektrisch 50cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 8.45
1 10 9.1 2889
10 10