De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm lichtgroen

Elektrische confetti shooters van MagicFX; must have voor ieder event! Deze professionele confetti shooters zijn absolute knallers!

MagicFx staat wereldwijd bekend vanwege zijn innovatieve belevingsproducten. Het woord "beleving" komt steeds meer centraal te staan bij het hedendaagse uitgaanspubliek, het is ook de beleving waar de producten van MagicFX op inspelen. Het gros van het assortiment van MagicFX is gebaseerd op confetti; losse confetti, confetti gadgets, confetti shooters, elektrische confetti shooters, etc. Echter zijn de CO2 effecten, vlammeneffecten en de streamer effecten ook razend populair onder de eventorganisatoren. Overal ter wereld komen we de producten en special effects van MagicFX tegen. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel partner zijn van MagicFX.

Elektrische confetti shooters; horecagadget en festivalgadget!

Confetti is waarschijnlijk het meest populaire artikel onder de feestproducten. Het gebruik van confetti dateert al van de 19de eeuw. Tegenwoordig is dat natuurlijk niet anders; waar confetti is, daar is het feest. Het grote verschil met vroeger is echter de manier waarop de confetti gebruikt wordt. Steeds vaker zien we confetti in de vorm van de confetti shooters of zelfs de elektrische confetti shooters. Deze shooters geven een extra dimensie aan het gebruik van confetti; door de hoge druk waarmee de confetti de confetti cannon verlaat zorgt voor een overweldigend effect onder uw publiek. Deze elektrische 40cm confetti shooters worden vooral gebruikt in de horeca en tijdens evenementen. Voor evenementen als bruiloften, bedrijfsfeestjes of feestelijke (winkel)openingen worden vaker de handheld confetti cannons gebruikt.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
7.15