De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm lichtgroen

Elektrische confetti shooters van MagicFX; must have voor ieder event! Deze professionele confetti shooters zijn absolute knallers!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFx staat wereldwijd bekend vanwege zijn innovatieve belevingsproducten. Het woord "beleving" komt steeds meer centraal te staan bij het hedendaagse uitgaanspubliek, het is ook de beleving waar de producten van MagicFX op inspelen. Het gros van het assortiment van MagicFX is gebaseerd op confetti; losse confetti, confetti gadgets, confetti shooters, elektrische confetti shooters, etc. Echter zijn de CO2 effecten, vlammeneffecten en de streamer effecten ook razend populair onder de eventorganisatoren. Overal ter wereld komen we de producten en special effects van MagicFX tegen. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel partner zijn van MagicFX.

Elektrische confetti shooters; horecagadget en festivalgadget!

Confetti is waarschijnlijk het meest populaire artikel onder de feestproducten. Het gebruik van confetti dateert al van de 19de eeuw. Tegenwoordig is dat natuurlijk niet anders; waar confetti is, daar is het feest. Het grote verschil met vroeger is echter de manier waarop de confetti gebruikt wordt. Steeds vaker zien we confetti in de vorm van de confetti shooters of zelfs de elektrische confetti shooters. Deze shooters geven een extra dimensie aan het gebruik van confetti; door de hoge druk waarmee de confetti de confetti cannon verlaat zorgt voor een overweldigend effect onder uw publiek. Deze elektrische 40cm confetti shooters worden vooral gebruikt in de horeca en tijdens evenementen. Voor evenementen als bruiloften, bedrijfsfeestjes of feestelijke (winkel)openingen worden vaker de handheld confetti cannons gebruikt.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Confetti shooters kopen, elektrisch 50cm
Confetti shooters kopen, elektrisch 50cm
goedkope confetti schieter bestellen
goedkope confetti schieter bestellen

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 7.15
1 10 9.1 2908
10 10