De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm donkergroen

Elektrische confetti cannon, ultieme feestproduct voor ieder event! Maak van uw feest een knalfuif met deze confetti shooters.

Feestartikelen en feestproducten bestaan al erg lang. Maar sinds de opkomst van MagicFX hebben deze woorden een hele andere betekenis gekregen, tevens kunnen we het woord "feesteffecten" aan dit rijtje toevoegen. Het hedendaagse uitgaanspubliek is erg kritisch en is steeds meer verwend geraakt aan non-stop beleving. Steeds meer staat beleving centraal tijdens avonden in de horecagelegenheden en tijdens festivals en evenementen. MagicFX speelt hierop in door CO2 effecten, confetti gadgets, vlammeneffecten, streamer shooters aan te bieden voor horeca en evenementen. Zij verzorgen het absolute WOW-effect waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Wij zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat we officieel zakenpartner zijn van MagicFX.

Elektrische confetti shooters, nummer een onder de feestartikelen!

Confetti staat altijd in relatie tot feest. Dat was vroeger al zo en dat is nu niet anders. Het grote verschil is dat de feestelijke bijeenkomsten vroeger opgeleukt werden door losse confetti. Tegenwoordig zien we steeds vaker de confetti kanonnen in de horeca en tijdens evenementen en festivals. Deze confetti cannons of elektrische confetti cannons geven een extra dimensie aan het gebruiken van confetti; door de hoge druk waarmee de confetti uit de shooter geblazen wordt, krijg je echt een confetti-effect dat het hoogtepunt van uw avond nog sterker benadrukt. Creëer het Wow-effect onder uw gasten door het gebruik van deze donker groene elektrische 40cm confetti cannons. Voor een absolute totaalbeleving kunnen wij adviseren om de confetti shooters te gebruiken in combinatie met onze led foam sticks voor een gegarandeerde topavond!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15