De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Zwarte ballonnen - 60cm

Wil je een keer iets anders dan de normale feest ballonnen? Dan zit je met deze grote ballonnen goed!

Wanneer je aan feest denkt, denk je aan ballonnen. Ballonnen worden vaak al automatisch geassocieerd met feest, en dat is ook zeker niet gek! Bij bijna elk feestje dat je ziet, komen de ballonnen wel weer terug in beeld. Ballonnen zijn zó populair, dat er steeds meer uitvoeringen van komen. Zo heb je bijvoorbeeld al veel verschillende maten: 30 cm, 28 cm, 100 cm en 130 cm ( en nu dus ook de 60 cm). Maar er komen niet alleen maar verschillende maten bij, er zijn ook steeds vaker andere vormen! Zoals de folie cijfer ballonnen of de hartjes ballonnen. En dan nog naast al deze verschillende soorten ballonnen, bied De Horeca Bazaar ook nog is LED ballonnen aan!

Grote ballonnen geschikt voor elke viering!

De grote ballonnen zijn voor elke gelegenheid geschikt! Zo kan je de grote ballonnen bijvoorbeeld gebruiken op een verjaardag of op een themafeestje! Deze grote zwarte ballonnen zijn dan ook erg geschikt voor bijvoorbeeld een Halloween feestje! Vul de grote ballonnen met helium en hang deze in je tuin of in je woonkamer.

Grote ballonnen tegen een kleine prijsjes!

Bij De Horeca Bazaar ben je altijd verzekerd van de laagste prijs die er op de markt is! Je zult dus nergens anders deze feestartikelen goedkoper kunnen vinden. Wanneer je in een uitzonderlijk geval toch ergens anders de zelfde grote ballonnen tegenkomt met een lagere prijs, geef ons even een seintje, dan passen wij de prijs direct aan en matchen we jou het verschil! Wij willen onze beloftes aan de klant namelijk graag nakomen.

Nog 73 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2841
9.1
2841 Beoordelingen
"Prima spul
Eenden zijn tot nu toe prima"
3.45