De Horeca Bazaar

Fuchsia ballonnen - 91cm

Prachtige Fuchsia mega ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Iedereen kent de ballonnen als feestdecoratie, waar ballonnen hangen, daar hebben ze iets te vieren! Ballonnen zorgen voor die extra dimensie op een bruiloft, tijdens een winkelopening of op een verjaardagsfeest. Ook zijn ballonnen vaak in alle kleuren te krijgen waardoor de ballonnen ten alle tijden perfect aan kunnen sluiten op het thema of de themakleuren van een bepaald event. Wij zijn dan ook erg blij met het zeer brede ballonnen assortiment dat wij u aan kunnen bieden; van klein tot groot, metallic en pastel en uiteraard iedere kleur van de regenboog!

Mega ballonnen kopen voor uw festival of evenement!

Waar ballonnen altijd ingezet zijn ter decoratie van een feestzaal, verjaardagsfeest of andere ruimte, daar hebben de ballonnen (en vooral deze mega ballonnen) tegenwoordig ook een nieuwe functie. De enorme en snelle opkomst van festivals en grootschalige events hebben ervoor gezorgd dat ballonnen op een andere manier ingezet worden. Vanaf het podium worden deze mega ballonnen het publiek ingegooid als ware party gadgets. Tegenwoordig is het belangrijk om het publiek non stop te vermaken en met deze mega ballonnen is dat niet moeilijk te realiseren! Deze ballon iets te groot? Dan hebben ook nog onze roze ballonnen 60cm

Mega ballonnen als ware eyecatechers!

Less is more wordt vaak gezegd. Wij zijn het daar volkomen mee eens! Je kunt je feestzaal of tent beter decoreren met een aantal prachtige mega ballonnen dan met een heleboel kleine decoratieve ballonnen of andere items. Helemaal wanneer de ruimte groot is, is het belangrijk om ook groot te denken met je decoratie. Deze mega ballonnen vormen dan ook de nummer 1 feestdecoratie voor grote events en festivals.

Hoge kwaliteit mega ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Onze ballonnen komen uit de Spaanse fabriek van Balloonia. Deze Europese marktleider staat voor zere hoge kwaliteitsballonnen, niet voor niets zeer geschikt als helium ballonnen. Vanwege het feit dat wij onze ballonnen zeer grootschalig inkopen, kunnen wij de ballonnen altijd aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van deze fucsia ballonnen, is dat we deze ballonnen altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw fuchsia ballonnen vandaag voor 18:00 uur online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Meer info
Minder info

Nog 137 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
grote feestballon bestellen
grote feestballon bestellen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 3.45
1 10 9.1 2889
10 10