De Horeca Bazaar

Fuchsia ballonnen - 28cm

Fuchsia feest ballonnen voor de beste kwaliteit en de laagste prijs? Deze vind je bij De Horeca Bazaar!

De 'standaard' feest ballonnen, wie kent ze niet?! Een feestje is niet compleet zonder deze partygadget! De ballon is uitgevonden door Faraday. Waarschijnlijk zal je hem niet kennen maar door hem zijn er veel dingen veranderen in feestwereld. Faraday maakte namelijk van de ingewanden van dieren een soort ballon. Dit deed hij om hiermee te kunnen experimenteren. Sinds deze uitvinding is de standaard ballon veel veranderd. Tegenwoordig is deze namelijk beschikbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Het materiaal is overigens ook veranderd naar latex, wel zo lekker.

Fuchsia feest ballonnen geschikt voor ieder feestje!

Geef jij binnenkort een feestje? Omdat je geslaagd bent, jarig bent of omdat je gewoon zin had in een feestje? Dan mag deze partygadget niet ontbreken! De fuchsia feest ballonnen zijn rozig van kleur en stralen daarom vrolijkheid uit. Je zou ze goed kunnen combineren met de roze vlaggenlijnen en met de feesthoedjes van papier! Zo kan jouw party niet meer stuk! Je kan de feest ballonnen opblazen en ophangen, maar je zou ze ook kunnen vullen met helium. Wanneer je er een lint aan maakt kan je ze uitdelen aan je gasten of je laat ze zweven tegen het plafond in de woonkamer. Alles is mogelijk!

De beste kwaliteit en de goedkoopste feest ballonnen vind je bij De Horeca Bazaar

Wij kopen onze producten grootschalig in bij de directe bron. Dit creëert verschillende schaalvoordelen. Wij bieden onze feest ballonnen aan voor de laagste prijs in de Benelux! Vind je ze toch nog ergens goedkoper, dan passen wij onze prijs aan. Daarnaast geeft het ons het voordeel dat we onze producten direct uit voorraad kunnen leveren. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Uiteraard ben je ook van harte welkom om je bestelling bij ons op te komen halen.

Meer info
Minder info

Nog 233 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

goedkope fuchsia feest ballonnen kopen
goedkope fuchsia feest ballonnen kopen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 2.19
1 10 9.1 2908
10 10