De Horeca Bazaar

Rode ballonnen - 60cm

De perfecte ballon voor op jouw feestje!

Rode ballonnen 60cm
Ballonnen zijn eigenlijk voor elk feestje wel een goede toevoeging. Ze geven sfeer en een mooie aankleding. Dit is dan ook precies de reden dat ballonnen zo vaak gezien worden op feestjes en partijen.

Grote ballonnen zijn de perfecte decoratie

Deze grote ballonnen zorgen met hun diameter van 60 cm ervoor dat ze niet anders kunnen dan opvallen! Daarbij zorgen ze weer voor een net iets ander beeld dan de normale feest ballonnen. Ook kan je deze grote ballonnen vullen met helium! Dan zweven de grote ballonnen door de kamer heen en zorgen voor een prachtig plaatje! Door de professionele kwaliteit latex vervliegt de helium minder snel als bij ballonnen van een minder goede kwaliteit.

Grote ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij kunnen deze grote ballonnen aanbieden tegen de laagste prijs die je gaat tegen komen! We hebben namelijk een afspraak die we met al onze klanten maken: bij De Horeca Bazaar krijg je al onze producten met de laagste prijsgarantie! Deze afspraak willen we dan ook graag nakomen. Wanneer je deze grote ballonnen met een diameter van 60 cm ergens anders goedkoper ziet, dan passen wij de prijs direct aan en matchen we je het verschil!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"