De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Paarse ballonnen - 91cm

Grote paarse ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland.

Ballonnen zijn ondertussen al de populairste decoratie voor elk soort feest. Van een kleine verjaardag tot een enorm uitgebreid evenement. Naast onze normale pastel en metallic gekleurde ballonnen hebben wij nu ook deze grote ballonnen toegevoegd aan ons assortiment. Deze ballonnen zijn wel 91 cm in doorsnee!

Grote paarse ballonnen voor iedereen

Onze ballonnen worden door veel verschillende partijen gekocht. Van evenementen organisatoren die ze gebruiken om ze vervolgens massaal het publiek in te gooien, zoals de opblaaskrokodil tot particulieren die ze gebruiken voor verjaardagsfeestjes. De ballonnen zijn ook namelijk overal voor te gebruiken. Door dat de ballonnen van zeer professionele kwaliteit zijn, zijn ze extra sterk en kunnen daardoor eventueel ook nog met helium gevuld worden. Deze mega grote ballonnen kunnen ook gebruikt worden als decoratie om uw podium heen. Hang deze grote ballonnen bijvoorbeeld in een tros naast uw podium.

Paarse mega ballonnen in uw eigen winkel

U kunt deze paarse mega ballonnen ook uitstekend gebruiken om door te verkopen in uw eigen winkel. Een deel van onze klanten is namelijk zelf eigenaar van een winkel en laten zelf de klanten ervaren welke kwaliteit wij ze te bieden hebben. Aangezien wij onze producten scherp prijzen is het erg aantrekkelijk voor de doorverkoop.

De Horeca Bazaar, uw ballonnen groothandel

Omdat wij onze producten direct bij de producent inkopen, door groots in te kopen creëren wij schaalvoordelen en kunnen wij voor u de prijs zo laag mogelijk houden. Wij hanteren zo dus ook onze laagste prijs garantie, vindt u hetzelfde product elders goedkoper ? Dan passen wij direct onze prijzen aan. Bestelt u voor 18:00 uur dan heeft u uw bestelling morgen in huis. (Nederland & België)

Nog 80 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45