De Horeca Bazaar

Mega Ballonnen clips

Clips om uw grote ballonnen niet te hoeven knopen en te hergebruiken

Omdat wij recent een groot aantal ballonnen hebben toegevoegd aan ons assortiment, hebben wij nu ook wat nieuwe accessoires toegevoegd aan ons assortiment zodat wij u alles kunnen bieden wat u nodig heeft voor uw evenement of feestje. Wij van De Horeca Bazaar hebben namelijk nu een aantal ballonnenclips in ons assortiment opgenomen zodat u uw mega ballonnen kan dicht maken zonder ze te hoeven dicht knopen.

Uw mega ballonnen opnieuw gebruiken met ballonnenclips

U kunt nu uw mega ballonnen hergebruiken met deze gloed nieuwe clipjes, met deze clipjes maak je de ballon aan de onderkant dicht en zo hoeft u dus niet te knopen met deze grote ballonnen, wat af en toe nog vrij lastig kan zijn. Aangezien deze ballonnen van een uitermate goede kwaliteit zijn kunt u ze ook nog is hergebruiken als u dat zou willen, u doet simpel weg een clipje op de gevulde helium ballon en na het evenement of feest haalt u het er weer af en is het klaar om weer opgeblazen te worden. Doe deze bijvoorbeeld op de

Ballonaccessoires voor uw eigen winkel?

Deze ballonnen zitten verpakt 10 stuks en zijn zeer populair bij winkeleigenaren. Omdat wij niet alleen aan particulieren en horeca eigenaren verkopen kunt u namelijk ook gewoon de ballonnen en hun accessoires doorverkopen in uw eigen winkel. Zo kunt u onze ballonnen gebruiken om te verkopen aan uw eigen klanten en uw klanten zelf onze top kwaliteit laten ervaren. En als extra toevoeging tot uw eigen ballonnen assortiment nu ook de clips kunt aanbieden. Wilt u grotere aantallen afnemen? Neem gerust een kijkje bij onze staffelprijzen!

Alle benodigdheden voor uw ballonnen bij De Horeca Bazaar

Wij van De Horeca Bazaar gaan naast top kwaliteit producten ook voor de laagste prijs voor onze klanten. Zo kopen wij onze producten direct in bij de producent. Omdat wij het direct bij de bron inkopen zorgen wij ervoor dat de prijs minimaal blijft, voor onszelf, maar het belangrijkste, ook voor onze klant. Bestelt u onze producten voor 18:00 uur dan heeft u het morgen in huis. (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Slechts 82 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Ballonnen clips
Ballonnen clips

Wij gebruiken cookies

DHB
EUR 2030-01-01 1.15
1 10 9.1 2889
10 10