De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gele ballonnen - 60cm

Grote ballonnen in de frisse kleur cintroen geel; de eyecatcher voor ieder feestje!

Wat zouden we toch zonder ballonnen moeten?! Bij iedere speciale gelegenheid worden ze wel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een gender reveal, een verjaardagsfeest, een opening en noem maar op! Ballonnen zijn goedkope sfeermakers die meteen de toon zetten van een goed feest. Dit is ook niet zo heel gek, want wanneer je aan het woord 'feest' denkt, dan denk je ook meteen aan slingers, taart en natuurlijk aan... ballonnen!

Waarom de 60cm grote ballonnen het perfecte formaat hebben


De standaard ballonnen zijn super leuk om in trossen op te hangen, dit geeft meteen een super gezellige sfeer. Maar wil je net dat beetje meer? Dan gaat al snel de voorkeur uit naar grote ballonnen. We hebben de ballonnen ook in verschillende formaten, namelijk van 100cm en van 130cm. Alleen vaak zijn deze net te groot voor een besloten feestje in huis of in de tuin. Daarom zijn de grote ballonnen van 60cm een perfecte middenweg! Deze ballonnen kan je ophangen maar je kan ze natuurlijk ook vullen met helium. De citroen kleur geel zorgt voor een fris en kleurig geheel!

De Horeca Bazaar biedt de grote ballonnen aan met de laagste prijsgarantie!


Alle grote ballonnen worden grootschalig ingekocht bij de directe bron. Dit creëert schaalvoordelen waardoor we onze producten kunnen aanbieden voor de goedkoopste prijs in de Benelux! Daarnaast geeft het ons het voordeel dat we direct uit voorraad kunnen leveren. Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur? Dan heb je het de volgende dag al in huis! De 24-uurs levering is voor ons dus geen enkel probleem.

Nog 25 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2233
9.1
2233 Beoordelingen
"Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da..."
3.04