De Horeca Bazaar

Cijfer ballon zilver - 97cm - Cijfer vijf

Zilveren grote cijferballonnen van folie kopen; zeer geschikt als helium ballonnen!

Zilveren folie ballonnen online
Ballonnen zijn al tientallen jaren een traditie op feestjes en partijen. Ook op festivals en speciale thema feesten zijn ze erg populair. Om dan een paar miezerige ballonnetjes op te hangen is natuurlijk ook een beetje sneu. Door deze reden zijn er steeds meer varianten ballonnen bijgekomen. Festivals betellen bij ons vaak strandballen om deze door het publiek te laten gaan, dit maakt geweldige beelden op de aftermovie! Thema feesten waar Led lichten centraal staan zijn tegenwoordig ook razend populair. Daar heeft De Horeca Bazaar ook een type ballon voor: de LED ballonnen. Dit zijn niet de enige nieuwe soorten! Een van die nieuwe soorten is de cijfer ballon! Met deze ballon geef je op een leuke manier aan hoe oud iemand geworden is bijvoorbeeld.

Grote cijferballonnen zijn ook te gebruiken als helium ballonnen

Met bijna een meter groot, zijn onze cijferballonnen de grootste op de markt! De cijferballonnen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit folie die een prachtige glans heeft! In tegenstelling tot andere ballonnen die gemaakt zijn van latex is de folie ballon veel sterker en blijft langer opgeblazen. Doordat de cijfer ballon zo sterk is, is deze ook erg geschikt als helium ballon. U kunt de ballon vast knopen aan een touwtje die door een lusje aan de ballon geknoopt kan worden. Heeft u geen helium in huis? Geen probleem, dat bieden wij ook aan voor de laagste prijs van Nederland!

Lage prijzen voor grote cijferballonnen

Zoals u gewend bent van De Horeca Bazaar, bieden wij u de laagste prijs voor de beste kwaliteit! Dit geld ook voor de folie ballonnen natuurlijk. Wij kunnen deze laagste prijsgarantie garanderen omdat wij grootschalig inkopen bij de fabrikant, op deze manier creëren wij grote stapelkortingen en kunnen wij onze producten voor de laagste prijs aanbieden! Wanneer u vandaag vóór 16:00 besteld, heeft u de cijferballonnen morgen al in huis.
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."