De Horeca Bazaar

Cijfer ballon zilver - 97cm - Cijfer acht

Cijferballonnen zijn zeer geschikt als helium ballonnen!

Wist jij dat je met ballonnen kan vliegen? Als je maar genoeg helium ballonnen aan elkaar knoopt kan jij zo de lucht in! Dit is precies wat Jonathan Trappe gedaan heeft in 2010. Hij knoopte 57 grote helium ballonnen aan een karretje en vloog 36 minuten en 57 seconden door de lucht! Hij legde een afstand af van 175km en bereikte een hoogte van 2,5km! Nou raden wij je niet aan om dit ook te proberen met onze cijferballonnen, maar deze zijn wel erg geschikt als helium ballon! Door de sterke folie van de cijfer ballon, gaat er geen lucht in of uit wanneer ze eenmaal dicht zitten! Zo kan je ze perfect gebruiken om ze in de woonkamer te laten zweven tijdens je verjaardag! Houd je een verrassingsfeestje? Maak de verrassing nóg groter met onze confetti kanonnen!

Mooie folie cijferballonnen op uw feest!

Onze cijfer ballonnen zijn met bijna een meter groot, de grootste op de markt! Ook heeft de folie van de cijferballon een mooie glans waardoor deze ballon extra de aandacht op zich neemt! Wanneer je de cijfer ballon ergens op wilt hangen of laten zweven, bevinden zich aan de bovenkant én de onderkant twee lussen waar je de cijfer ballon aan vast kunt knopen! Op deze manier blijft de ballon goed op zijn plek hangen!

Deze cijfer ballon op uw feest tegen de laagste prijs van Nederland!

Wanneer je bij De Horeca Bazaar een bestelling plaatst hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u het ergens anders goedkoper had kunnen krijgen. wij bieden onze feestartikelen namelijk altijd aan voor de beste prijs! vind je de zelfde folie cijfer ballon ergens anders toch goedkoper? breng ons even op de hoogte en wij passen de prijs direct aan en matchen jou het verschil!

Meer info
Minder info

Nog 30 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
aluminium folie ballonnen bestellen
aluminium folie ballonnen bestellen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2889
10 10