De Horeca Bazaar

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer zeven

Grote cijferballonnen kopen voor een echte eyecatcher!

Roze cijferballonnen bestellen
Wat is rond, vol met lucht en zie je op elk feestje terug? Ballonnen! Maar niet elke ballon is rond. Onze nieuwste ballon is namelijk in de vorm van een cijfer! Met deze ballon weet iedereen in een honderdste van een seconde hoe oud jij bent geworden! Of natuurlijk hoe lang jullie al getrouwd zijn, hoelang je zaak al bestaat, noem zo maar op. Ballonnen zijn zo populair dat elke kans die er is, gebruikt wordt om weer een nieuwe variant ballon te maken. Zo zijn LED ballonnen en ballonnen al op de markt gekomen. En nu dus nu ook de cijferballonnen.

Laat je cijfer ballon zweven

wanneer je geen goede plek hebt om je cijfer ballon neer te zetten of op te hangen kan je de folie cijferballon altijd nog laten zweven! Hoe dan? vul de ballon met helium! De ballon is uitermate geschikt om deze als helium ballon te gebruiken doordat de folie van hoogwaardig materiaal gemaakt is. De folie laat geen lucht door en laat ook niks ontsnappen. Niet alleen heeft deze ballon de mogelijkheid om hem met helium te vullen, zo heeft de ballon ook een mooie glans en is ook nog is de grootste cijferballon die er op dit moment op de markt is.

De Horeca bazaar biedt je de laagste prijs voor de beste kwaliteit cijferballon

Wanneer je bij ons je bestelling plaatst kan je er altijd vanuit gaan dat jouw product nergens anders goedkoper te vinden is! Met de folie cijferballonnen is dit geen ander verhaal, ook bij deze feestartikelen geld onze laagste prijsgarantie! Heeft u morgen al u feestje en wilt u nog cijferballonnen hebben? Dat kan! wanneer u vandaag vóór 16:00 besteld heeft, staat de volgende dag de postbode aan de deur!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."