De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Cijfer ballon roze - 97cm - Cijfer nul

Grote folie cijferballonnen, zeer mooi als helium ballonnen!

Breng jij je vader en moeder ook wel is een ontbijtje op bed bij hun verjaardag? Pak dan een dienblad, zet het ontbijt erop en knoop wat cijferballonnen aan het dienblad met zijn/haar leeftijd! Dit komt echt als een verrassing en ziet er fantastisch uit! Een keer iets extra's doen voor je ouders mag ook wel een keer natuurlijk. Je kunt de ballon natuurlijk ook gebruiken bij de verjaardag van je dochtertje die tien wordt! Moet je de nul alleen nog wel even combineren met de één. Wat dan ook nog leuk is op een kinderfeestje zijn onze feesthoedjes!

Cijfer ballon? Helium ballon!

Deze folie cijferballon is perfect te gebruiken in combinatie met helium! laat de cijfer ballon overal zweven en laat gelijk duidelijk zien hoe oud je bent geworden. Deze sterke folie cijfer ballon heb je niet zomaar kapot en blijft ook erg lang in opgeblazen toestand. Dit komt doordat de cijfer ballon van een hoogwaardig materiaal is. De cijfer ballon kan opgehangen worden met touwtjes of draad, deze knoop je aan de bevestigingspunten op de boven of onderkant van de ballon.

Perfecte kwaliteit voor lage prijzen!

Al onze feestartikelen zijn van extreem goede kwaliteit, maar hoe houden wij de prijzen dan zo laag vraag je je misschien af. Onze meeste fabrikanten bevinden zich in het buitenland, bij deze fabrikant bestellen wij ook direct en laten gaan tussenhandelaren de kans krijgen om de prijs te verhogen. Vervolgens importeren wij bijvoorbeeld deze folie cijferballonnen in erg grote aantallen. Door in grote aantallen te bestellen krijgen we veel korting op de stukprijzen. Deze kortingen verrekenen wij vervolgens weer door in onze prijs en dat is de reden dat wij onze prijzen zo laag kunnen houden.

9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"