De Horeca Bazaar

Cijfer ballon goud - 97cm - Cijfer acht

Grote gouden cijferballonnen voor een extra eyecatcher op uw event!

Je bent ongetwijfeld wel een keer op een feestje geweest. En dan is het je ook vast wel opgevallen dat daar (hoogstwaarschijnlijk) ballonnen hingen. Ballonnen zijn al eeuwen ontzettend populair! Ballonnen gebruik je voor veel feestelijke gelegenheden, bij verjaardagen, babyshowers, evenementen, bedrijfsfeesten, enzovoort. Maar om nou jaar na jaar steeds die ronde ballonnen op te blazen wordt misschien ook wel een beetje saai. Daarom zijn de cijferballonnen het leven in geroepen. Cijferballonnen zijn goed te gebruiken om je leeftijd aan te geven. Zo kun je deze cijferballonnen erg leuk combineren met een ballonnenboog! Perfect om op jouw feest je leeftijd te showen! En bij feest hoort natuurlijk taart! Maak ook deze taart nóg feestelijker met onze ijsfonteinen!

Cijferballonnen vullen met Helium

Zie je het al voor je? Je geeft een feest en de deurbel gaat. Een goede vriend(in) staat voor je deur met een grote doos. Je opent de doos en er komt een grote cijfer ballon uit gevlogen met een kaartje! Ideaal kleinigheidje om bij je cadeautje te doen, en daarbij ziet het eruit of je met een mega cadeau aankomt! gelijk de aandacht gevestigd. Dit idee volbrengen? dan moet er wel wat helium in de cijferballon. Doordat de ballon gemaakt is van een sterk materiaal folie is deze erg geschikt als helium ballon. Natuurlijk kan je de cijferballon ook gewoon los geven met wat lucht erin!

Goedkope cijferballonnen te koop bij de horeca bazaar!

Onze cijferballonnen worden in grote containers naar ons geïmporteerd vanuit het land waar de fabriek gevestigd is. Dit grootschalig importeren zorgt er voor dat we veel korting krijgen op de stukprijzen. Op deze manier kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden. Daar komt nog is bij dat we altijd al onze producten op voorraad hebben en daardoor snel kunnen leveren.

Meer info
Minder info

Slechts 10 stuks in voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Folie ballonnen bestellen laagste prijs
Folie ballonnen bestellen laagste prijs

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 3.75
1 10 9.1 2908
10 10