De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer vijf

Grote folie cijferballonnen; zeer makkelijk te vullen met helium!

Waar denk je het eerste aan wanneer je aan feest denkt? Dat klopt, ballonnen! Ballonnen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je hartjes ballonnen, LED ballonnen en folie cijfer ballonnen! Deze laatste is onze nieuwste soort ballon in ons assortiment. Met deze cijfer ballon maak je je feestje helemaal af! De zilveren cijferballon in de vorm van een vijf is, mits gecombineerd met de tweee, perfect voor het feestje van een 25 jarig huwelijk! Op deze manier maak je het zilveren huwelijks thema helemaal compleet!

grote folie cijferballonnen op verschillende manieren te gebruiken

Onze cijfer ballon heeft een hoogte van bijna een meter, dit maakt onze cijfer ballon ook gelijk de grootste op de markt! Het materiaal van de cijferballonnen is sterker dan die van een normale ballon, deze zijn gemaakt van latex en onze cijfer ballonnen zijn gemaakt van folie. De folie is niet alleen sterker dan latex maar heeft ook een mooie glans zodat de ballon nog beter opvalt! De glans is niet het enige voordeel van de folie, door dit materiaal kan de ballon namelijk ook perfect gebruikt worden als helium ballon. Doordat de ballon geen lucht door laat, blijft deze cijfer ballon extra lang opgeblazen. Met een lus aan de onderkant kan de ballon vast gemaakt worden zodat deze niet weg vliegt.

Ballonnen de hoogte in, prijzen naar beneden!

De folie cijferballonnen zijn bij ons voor de beste prijs verkrijgbaar. Net als al onze andere feestartikelen importeren wij de cijferballonnen grootschalig in bij de directe fabrikant zodat we dubbele kortingen creëren. Door op deze manier in te kopen zitten er geen tussenhandelaren tussen ons en de fabriek die de prijzen flink omhoog brengen. Zo kunnen wij u de laagste prijs van Nederland garanderen! Morgen uw feestje al? Geen probleem! Wanneer u vandaag vóór 18:00 besteld, heeft u de cijfer ballon de volgende werkdag al in huis.

Nog 16 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2753
9.1
2753 Beoordelingen
"Uitstekend
Hier mijn gender reveal brandblusser besteld, product was keurig verpakt en ik heb het snel ontvangen."
3.75