De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Cijfer ballon blauw - 97cm - Cijfer vier

Grote cijferballonnen van folie, zeer geschikt als helium ballonnen!

De Horeca Bazaar heeft zijn assortiment uitgebreid met deze folie cijfer ballon. De cijferballonnen winnen laatste jaren veel populariteit op allerlei verschillende feestjes. Ballonnen worden al jaren gecombineerd met feesten, eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken op een feest. Dit is dan ook de reden dat ballonnen er in steeds meer varianten zich op de markt begeven. Zo hadden we al allerlei soorten ballonnen toegevoegd en natuurlijk ook blauwe LED ballonnen.

Uw evenement opleuken met de folie cijfer ballonnen

De cijfer ballonnen zijn perfect voor wanneer uw bedrijf een x aantal jaar bestaat en u een feestje geeft om dit te vieren. Daarbij kan je ook denken aan jubilea en bruiloften! Maar de voornaamste reden om een folie cijfer ballon op te hangen is natuurlijk een verjaardagsfeestje! Met de cijfer ballon kan ideaal de leeftijd aangegeven worden op een leuke manier. Het is niet alleen leuk omdat de ballon gevormd is in een cijfer, maar de folie van de ballon heeft een erg mooie glans en laat geen enkele lucht door. Dit maakt de ballon ook uitermate geschikt als helium ballon! De helium kan niet ontsnappen en dat betekend extra lang plezier van je cijfer ballon!

Kleinste prijs voor je folie ballon!

De Horeca Bazaar is de goedkoopste van Nederland, dit komt omdat wij een laagste prijsgarantie beleid voeren! Je betaald dus altijd de beste prijs en betaald nooit te veel. Dit geld dus ook voor de cijferballonnen! Dit kunnen wij mogelijk maken door direct bij de fabrikant grootschalig in te kopen. Op deze manier zitten er geen dure tussenhandelaren in de bedrijfskolom en kunnen wij dit verschil aan de klant terug geven!!

Nog 44 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.75