De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Flamingo zwemband

Super leuke zwembanden met verschillende dieren, nu bij De Horeca Bazaar!

Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van uitgaan. Zo zijn festivals door de jaren heen enorm populair geworden, en zijn de kroegen wat minder populair geworden. Tegenwoordig gaat dit allemaal prima samen en zie je in de zomer vooral de festivals. Maar je ziet wel dat ze dingen van elkaar overnemen. Vooral de opblaas artikelen zijn bij zowel de festivals als kroegen enorm populair. Het publiek komt lang niet altijd meer voor de muziek, maar voor de beleving. Opblaasartikelen dragen hier zeker aan bij. Denk bijvoorbeeld aan de grote opblaasbare strandballen die door het publiek heen gaan.

Opblaasartikelen in alle soorten en maten

Maar de eerder genoemde strandballen zijn zeker niet de enige opblaasbare producten die mega populair zijn. Ook de wat kleinere opblaasbare banden en dieren zijn mega populair. Zo ook deze flamingo, die je vast al een keer voorbij hebt zien komen op een festival. Maar onze krokodillen & Opblaas noodles heb je ongetwijfeld ook al een keer gezien, en misschien zelfs wel vastgehouden! Zoals je misschien al weet bieden wij altijd de goedkoopste prijs, dus te veel betalen zal je nooit doen bij ons!

Hoge kwaliteit van Intex!

Deze opblaas flamingo is van het merk Intex. De meeste van jullie zullen al wel van dit merk gehoord hebben. Intex is marktleider op het gebied van opblaasbare artikelen. Omdat wij onze klanten goede kwaliteit willen leveren kiezen we bij deze flamingo voor een product van Intex. De beste kwaliteit voor de laagste prijs dus!

Nog 1936 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.59