De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Pinguïn zwemband

Opblaasdieren; onmisbaar voor een succesvol festival!

Ons uitgaansleven is de laatste jaren enorm veranderd. Discotheken zijn grotendeels verdwenen; daarvoor in de plaats zijn festivals en grootschalige events in de plaats gekomen. De enorme opkomst van festivals heeft ons uitgaansleven volledig op z'n kop gezet. Echter is de storm van nieuwe festivals de laatste tijd enigszins gaan liggen en nu blijkt dat horecagelegenheden en festivals prima langs elkaar kunnen bestaan, en elkaar zelfs kunnen versterken. Vanwege de veranderingen in het uitgaansleven, zijn ook de de wensen veranderd. Zo zijn inflatables als opblaasdieren en strandballen een erg populair feestartikel geworden, vooral voor festivals. Bijna net zo populair als onze LED foam sticks.

Opblaasdieren op festival en evenementen!

Zoals gezegd zijn inflatables als opblaasdieren en strandballen erg populair bij festivalorganisatoren en DJs.... Maar waarom? Het uitgaanspubliek is redelijk verwend op het gebied van entertainment en prikkels. Eigenlijk moet je als organisator of DJ/entertainer er non stop voor zorgen dat je je publiek prikkelt. Of dat nu is met danseressen, CO2, confetti (zoals bijvoorbeeld onze populaire confetti kanonnen of dus...... Opblaasartikelen, het maakt eigenlijk niet eens uit. Het publiek wil het Wow-effect ervaren! Bekende DJs maken gebruik van de opblaasartikelen om het publiek nog meer te vermaken, en dat gebeurt met succes!

Opblaasdieren kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar richt zich met zijn haar assortiment op horeca en evenementen. Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, maar vooral het leukste assortiment aan populaire feestartikelen. Dat is echter nog niet alles! Wij bieden al onze feestartikelen aan met de laagste prijsgarantie. Wij kopen onze producten direct bij de bron in, de fabrikant. Wij doen dat ook nog eens zo grootschalig dat we enorme schaalvoordelen creëren bij onze inkoop. Deze schaalvoordelen zorgen er weer voor dat we onze relaties altijd de laagste prijs van Nederland en België kunnen garanderen. Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze opblaasdieren is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw opblaasdieren kopen voor 18:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Nog 3267 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.59