De Horeca Bazaar

Mega strandbal 183cm

Een gegarandeerd wow-effect met deze mega strandbal!

Wellicht vraag je af; waarom vind ik hier opblaasartikelen? Dat is begrijpelijk want inflatables zijn niet altijd een feestartikel geweest. Waar voorheen strandballen alleen op het strand en in het zwembad te vinden waren, zijn deze nu niet meer van festivals weg te denken. Hoe kan je het publiek continu vermaken? Dat kan door middel van verschillende feestartikelen in te zetten. Deze mega strandbal moesten wij daarom zeker toevoegen aan ons assortiment inflatables! Door een mega strandbal in te zetten gaan de festivalgangers ermee overgooien of overslaan waardoor ze met elkaar in contact komen en de beleving alleen maar groter wordt!

Inflatables; het perfecte feestartikel!


De festival scene is de laatste jaren sterk veranderd. De bezoekers zijn op zoek naar beleving en alleen muziek is daarbij niet meer voldoende. Waar er eerst nog kilo’s confetti de lucht in vlogen wordt het nu steeds uitgebreider. Denk bijvoorbeeld aan de zeer populaire led foam sticks, maar ook coole gadgets zoals de sound activated led armbanden. De echte eyecatchers zijn natuurlijk de opblaasartikelen, de hele dierentuin vliegt de lucht in. Van krokodillen tot eenhoorns, maar ook gitaren en microfoons zijn een van de favorieten. Met deze mega grote strandbal van wel 183 cm maak je natuurlijk pas écht indruk op je publiek. Een wow-effect is gegarandeerd!

Opblaasartikelen tegen de laagste prijs!


Natuurlijk bieden wij ook deze super grote strandbal tegen de laagste prijs van Nederland en België. Late beslisser? Gelukkig kunnen wij ook de volgende dag leveren als je voor 16:00 besteld!
Goedkope mega strandballen kopen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."