De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Mega strandbal 183cm - Zwart geel rood

Gooi deze strandbal in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

Zwart, geel en rood oftewel de kleuren van België. Wij leveren veel aan België waardoor een mega strandbal in de Belgische kleuren uiteraard niet mag ontbreken in ons assortiment. De kleuren van de Belgische vlag zijn afkomstig van wapenschild van het Hertogdom Brabant. Dit was een gebied in Nederland wat nu Noord-Brabant is.

Hoe zet je de mega strandbal in op evenementen?

Waar we onze rood, wit, blauwe mega strandbal inzetten op Koningsdag wordt de zwart, geel en rode strandbal bijvoorbeeld ingezet op de nationale feestdag in België; 21 juli. Heel België hangt hierbij de Belgische vlaggenlijnen op en de hawaii kransen worden omgedaan. Niet alleen voor dit soort dagen is deze strandbal top, ook kan deze gebruikt worden tijdens wedstrijden van de Rode Duivels. Gooi de strandbal het publiek in wanneer er een punt wordt gescoord en kijk naar hoe deze mega strandbal van 183cm door het publiek stuitert. Gegarandeerd een top en uniek feestartikel!

Snelle verzending voor deze mega strandbal

Wanneer je deze mega strandbal op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis! Niet alleen bieden we een snelle verzending, we bieden ook de laagste prijs van Nederland. Dit doordat we onze feestartikelen grootschalig importeren waardoor we een scherpe prijs aan kunnen bieden. We kunnen altijd direct uit voorraad leveren!

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"