De Horeca Bazaar

Mega strandbal 183cm - Rood wit blauw

Gooi deze strandbal in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

Rood, wit en blauw oftewel de kleuren van ons eigen land. De kleuren van onze Nederlandse vlag waren in eerste instantie oranje, wit en blauw. Deze kleuren verwezen naar het Huis Oranje en werd door Willem van Oranje gekozen. Na verloop van tijd verdween de oranje kleur en deze werd vervangen door de kleur rood. De hoofdreden hiervoor is dat de kleur oranje na verloop van tijd vervaagt naar rood.

Hoe zet je deze mega strandbal in op feestdagen?

Feestdecoratie is zeer belangrijk en mag vooral niet vergeten worden. Deze mega strandbal van 183cm is vooral inzetbaar tijdens Koningsdag of wedstrijden van het Nederlands elftal. Je kunt deze strandbal inzetten als decoratie door deze bijvoorbeeld ergens neer te leggen of door deze in het publiek te gooien tijdens een festival op Koningsdag. Hoe leuk is het als je deze mega grote strandballen door het publiek heen ziet gaan? Andere leuke feestdecoratie is onze Nederlandse vlaggenlijnen en onze hawaii kransen rood wit en blauw .

Mega strandbal tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland

Wij bieden het leukste assortiment feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland! Wij importeren onze producten grootschalig bij de fabrikant, waardoor we altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Wanneer je deze mega strandbal op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
Goedkope mega strandbal 183cm kopen Goedkope mega festival strandballen
1 10 1344
9.1
1344 Beoordelingen
"TOP
Besteld en snel geleverd."