De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Mega strandbal 183cm - Regenboog

Gooi deze strandbal in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

Opblaasproducten oftewel inflatables hebben tegenwoordig diverse functies. Waar we deze strandballen vroeger voornamelijk op het strand tegenkwamen zijn ze de laatste jaren ook vooral te zien in de festivalscene. De populariteit van de inflatables is enorm, waardoor ze tegenwoordig onmisbaar zijn op sfeerfoto's op festivals en evenementen. 

Strandbal als feestartikel?

Zoals benoemd zijn de strandballen tegenwoordig ook op festivals te vinden. Beleving staat tegenwoordig steeds meer op de eerste plaats en door een strandbal te gebruiken, behaal je dit resultaat. Dit resultaat behaald je wanneer mensen een gevoel koppelen aan je evenement; de beleving. Hierdoor zullen ze weer terugkeren naar jouw evenement! Wellicht ziet dit er op het eerste gezicht wat vreemd uit, maar als je er langer over nadenkt wordt het steeds logischer. Hoe zorg je voor deze perfecte beleving? Gooi strandballen in het publiek en the crowd goes wild. De mensen worden bezig gehouden en hebben entertainment. Wanneer er strandballen met een diameter van 183cm door het publiek heen gaan zullen mensen dit niet snel vergeten. Ook kun je met deze strandballen hele leuke foto’s maken en zijn ze perfect voor een aftermovie doordat de strandballen over en weer door het publiek heen vliegen. Kortom; een super product!

Thema feest regenboog strandbal

Deze mega strandbal heeft maar liefst een diameter van 183cm en kan niet alleen bijdragen bij de beleving op een festival, maar deze kan ook jouw thema feest compleet maken. Heb je een feest met het thema 'regenboog'? Dan is onze mega strandbal regenboog perfect voor jouw feestje; een uniek en bijzonder product. Deze mega regenboog strandbal mag bijvoorbeeld niet ontbreken op de Gay Pride! Vanwege de grote afmetingen wordt deze strandbal vaak gebruikt als blikvanger. Ben je toch op zoek naar meer decoratie? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze hawaii kransen.

Strandballen kopen met snelle verzending

Wij bieden niet alleen een leuk en breed assortiment feestartikelen aan, wij bieden ook altijd de laagste prijsgarantie in Nederland. Deze laagste prijs kunnen wij garanderen doordat we onze strandballen grootschalig inkopen en hierdoor altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Wanneer je onze Mega strandbal 183cm regenboog op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je het de volgende werkdag al in huis! 

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"