De Horeca Bazaar

Mega strandbal 183cm - Paars geel

Gooi deze strandbal in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

Mega strandbal 183cm paars geel kopen Goedkope mega festival strandballen
Deze vrolijke kleur strandbal wordt vooral in het voorjaar vaak gebruikt, doordat deze kleuren je doen denken aan de lente. De kleur geel is een vrolijke opvallende kleur die vaak wordt geassocieerd met energie, zon en geluk. Denk hierbij aan de narcissen die in de lente beginnen te groeien. De kleur paars wordt vaak geassocieerd met luxe, stijl en rijkdom.

Waar kun je deze mega strandbal mee combineren?

Zoals benoemd is deze mega strandbal ideaal om te gebruiken in het voorjaar op festivals en evenementen. Denk hierbij aan een Paasfeest of een food festival. Niet alleen zijn deze mega strandballen vanwege de grote afmetingen leuk om in het publiek te gooien, ze zijn ook tof ter decoratie. Zet deze strandbal neer bij de ingang ter decoratie als blikvanger. Je kunt deze paarse en gele strandbal verder combineren met lampionnen en ballonnen die je ter decoratie in een boom of in de zaal op kunt hangen.

Mega strandbal voor de laagste prijs

Vanwege onze enorme grootschalige inkoop kunnen wij de laagste prijzen van Nederland garanderen. Daarnaast kopen wij onze producten grootschalig in waardoor we altijd genoeg op voorraad hebben. Wanneer je deze mega strandbal op werkdagen voor 16:00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis!
1 10 1632
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"