De Horeca Bazaar

Mega strandbal 183cm - Oranje blauw

Gooi deze strandbal in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

Goedkope oranje blauwe mega strandbal 183cm Goedkope mega festival strandballen
De strandbal is in 1938 uitgevonden door Jonathon DeLonge in Californië. In het begin sloeg de populariteit alleen over naar Duitsland maar vanaf 1960 werd de strandbal ook populair in Nederland. Stranden lagen er vol mee. Niet gek ook dat bedrijven er steeds meer voor kozen om strandballen als relatiegeschenken uit te delen. Tegenwoordig zijn ze ook niet meer weg te denken op festivals en evenementen.

Welke functie heeft een mega strandbal?

Vroeger had je maar één soort strandbal; wit met blauwe, rode en gele vlakken. Tegenwoordig heb je de strandballen in allerlei soorten ontwerpen en maten. De eerste strandbal ter wereld had een diameter van 50cm. Enkele jaren later kwam de strandbal met een diameter van 107cm op de markt. Deze werd voornamelijk gebruikt ter decoratie als blikvanger bij een themafeest. Nu is er een nieuwe maat strandbal op de markt; namelijk de mega strandbal van 183cm. Deze strandbal met enorme afmetingen wordt veelal gebruikt op festivals en evenementen door ze in het publiek te gooien. Het publiek gaat ermee aan de haal en dit zorgt voor meer entertainment en interactie met de menigte.

Mega strandbal in verschillende kleuren

Zoals benoemd is de strandbal er in verschillende soorten kleuren. Deze strandbal bevat de kleuren blauw en oranje. Deze vrolijke combinatie van kleuren wordt veelal geassocieerd met een relaxt gevoel. De kleur blauw staat voor de kleur van de lucht en de zee en de kleur oranje staat voor vrolijkheid en energie. Door deze combinatie van kleuren is deze strandbal perfect voor een festival met een tropisch thema of voor evenementen zoals Koningsdag. Mocht je nu op zoek zijn naar andere strandballen met dit thema, dan kun je ook eens kijken naar onze mega strandbal rood, wit en blauw of naar onze strandbal met wit en oranje.

Mega strandbal met de laagste prijs

Strandballen kun je bij ons kopen met de laagste prijsgarantie, zo ook deze mega strandbal! Wij hanteren de laagste prijsgarantie door onze feestartikelen grootschalig in te kopen bij de directe bron. Dit levert ons het voordeel dat wij altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Wanneer je deze mega strandbal op werkdagen voor 18:00 uur besteld, heb je deze morgen al in huis!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."