De Horeca Bazaar

Mega strandbal 183cm - Gaan met die banaan

Gooi deze strandbal in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

Mega strandbal 183cm gaan met die banaan kopen Mega strandbal 183cm gaan met die banaan Goedkope mega festival strandballen
Wie is er niet groot geworden met bananen? De banaan is het meest gegeten stuk fruit in de westerse wereld. Enkele weetjes over bananen is dat er een stofje inzit die je gelukkiger laat voelen en dat bananen helpen tegen een kater!

Gaan met die banaan.. of mega strandbal

De uitdrukking ‘gaan met die banaan’ kennen we inmiddels allemaal. Vandaar we nu ook een strandbal hebben ontworpen met deze tekst erop en heel toevallig ook met bananen erop. Deze mega strandbal kan worden ingezet als feestartikel bij bijvoorbeeld een festival met een jungle thema. Bij een jungle kunnen geen apen ontbreken en bij apen kunnen geen bananen ontbreken. Bij een jungle thema kun je als decoratie ook denken aan een opblaas krokodil of een hawaii krans. Deze mega strandbal heeft een diameter van 183 cm en kan daardoor het beste ingezet worden als decoratie bij de ingang.

Snelle levering van de mega strandbal

Onze feestartikelen kopen we grootschalig in bij de directe bron, waardoor we altijd de scherpste prijs van Nederland kunnen bieden. Daarnaast geeft het ons het voordeel dat we direct uit voorraad kunnen leveren. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Waar wacht je nog op? Gaan met die banaan!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"