De Horeca Bazaar

Grote meloen strandbal 107cm

Gooi deze strandbal meloen in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

De strandbal is vroeger gemaakt om, je raad het nooit, mee naar het strand te nemen. Vaak gaan gezinnetjes op een warme dag gezellig naar het strand met daarmee gepaard de benodigde strandartikelen. Één van de populairste strandartikelen is dan natuurlijk de strandbal. Deze wordt al jaar en dag gebruikt om mee te spelen op het strand. Maar tegenwoordig heeft de strandbal ook een hele nieuwe functie, namelijk: als feestartikel!

Strandballen als feestartikelen op festivals


Strandballen hebben tegenwoordig een hele nieuwe functie erbij. Ze worden gebruikt als feestartikelen op festivals en evenementen! Waarom? Omdat deze strandballen zorgen voor extra sfeer en beleving. En wanneer je een festival organiseert weet je dat beleving alles is voor je festival. Wanneer mensen een perfecte beleving hebben gehad tijdens jouw festival wordt dat "gevoel" gekoppeld aan de herinneringen die ze hebben aan die dag. Elke keer als ze weer aan jouw festival denken komt dat goede gevoel weer naar boven, dit gevoel zorgt ervoor dat mensen weer terugkeren naar jouw event!

Hoe zorg je voor de perfecte beleving met strandballen en andere feestartikelen?

Wanneer je een evenement hebt met een podium, dj, mc en danseressen dan zijn deze strandballen perfect! Gooi ze in het publiek en de crowd gaat er gegarandeerd mee aan de haal. Ook zorgen de strandballen voor een gigantisch vette aftermovie! Je ziet de ballen over het publiek heen en weer gaan, de lucht in, de vreugd van de mensen. Kortom... perfect. Naast onze strandballen die al voor een gigantisch effect zorgen, hebben we nog meer sfeerartikelen! neem bijvoorbeeld is een kijkje naar onze confetti kanonnen en LED foamsticks.

Strandballen kopen bij de horeca bazaar


Bij De Horeca Bazaar ben je verzekerd van de laagste prijs van Nederland en de beste service die er te bieden is! Dit komt omdat onze klant altijd op nummer 1 wordt gezet. Is er een probleem bij je zending of heb je een vraag? Bij ons kan je altijd terecht en we zijn gemotiveerd om het voor je op te lossen! Dus heb je een vraag of opmerking? Twijfel niet om ons te contacteren.
Mega strandbal meloen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."